top of page

GENERELT

Arrangør av festivalen Måkeskrik er Foreningen Måkeskrik. I foreningen sitter en gjeng med et stort hjerte for musikk. Måkeskrik ble arrangert for første gang 27. og 28. juli 2012. Festivalen finner sted i Bendiksbukta, på Odderøya i Kristiansand sentrum. Dette er en fantastisk naturperle, med et naturlig amfi ned mot sjøen.

 

Festivalen blir arrangert på ren dugnad og sammen med dedikerte frivillige jobber vi for å skape en unik festivalopplevelse og bidra til et godt kulturtilbud i Kristiansand

BILLETTER, INNGANG OG ALDERSGRENSE

For å få inngang til Sørlandets flotteste festival må du kjøpe festival- eller dagspass via Ticketmaster, eller i inngangen under festivalen.

Åpningstider er kl 16 på fredagen og  lørdagen.

Følg skilting på Odderøya til inngangen

Barn under 15 år kommer inn gratis i følge med en voksen med billett.

Vi tar forbehold om endringer i programmet. Kjøpte billetter vil kun refunderes dersom arrangementet avlyses i sin helhet, ikke dersom kun en eller flere av artistene avlyser sin opptreden.

 

Det er ingen aldersgrense på festivalen, men for å kjøpe og nyte alkohol må du være 18 år eller eldre.

Husk legitimasjon, da det vil være krav om fremvisning av gyldig legitimasjon for å få skjenkebånd.

Festivalen aksepterer følgende: Postens ID-kort, bankkort, pass, førerkort og europeisk ID-kort. Måkeskrik står fritt til å nekte personer adgang eller bortvise personer ved mistanke om bruk av falsk legitimasjon.

SKJENKING OG NARKOTIKA

Det er absolutt nulltoleranse for noe som helst bruk av narkotika på Måkeskrik. Vakthold vil være tilstede og sørge for publikums sikkerhet og velferd. Bruk av ulovlige stoffer fører til utestengelse fra området.

Festivalen forbeholder seg også retten til å bortvise personer som er overstadig beruset i henhold til skjenkeloven

Det er tilgang til gratis drikkevann på området. 

Øvrig

Vi godtar ledsagerbevis og det gir da gratis adgang til ledsager.

Området har fasiliteter tilrettelagt for rullestolbrukere.

FILM OG FOTO

Profesjonelle fotoapparat, filmkamera og andre opptakere tillates ikke. For å få tillatelse til foto til profesjonell bruk ber vi deg ta kontakt med oss i forkant.

FESTIVALCAMP, PARKERING og hotell

Måkeskrik tilbyr ikke egen festivalcamp eller parkering.

Vi har rabattavtale med vår samarbeidspartner Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand, som gir alle Måkeskrikdeltakere 15% rabatt.

1. Følg denne link: https://www.radissonhotels.com/en-us/hotels/radisson-blu-kristiansand-caledonien?cid=a:se+b:gmb+c:emea+i:local+e:rdb+d:nob+h:NOKRSCAL

2. Tast inn dato og ønskede rom

3. Endre fanen som heter "selected rates" til "promotional code"

4. Tast inn kode "måka2024"

Denne koden er gyldig for booking helt frem til 14 dager før festivalstart/ankomst, med vanlige kanselleringsbetingelser. Det vil si at man kan kansellere gratis helt frem til kl 18:00 på ankomstdagen.

Du kan også ringe hotellet direkte på 38112100 e-post guest.kristiansand@radissonblu.com, og oppgi koden (måka2024).

AKKREDITERING

For akkreditering til Måkeskrik 2023, send epost

til cathrine@maakeskrik.no

Merk epost "Akkreditering 2023"

GRASROTANDELEN

Foreningen Måkeskrik er registrert i Frivillighetsregisteret og er en godkjent grasrotmottaker. Det betyr at hvis du tipper du Lotto eller annet via Norsk Tipping, så kan du støtte opp om vårt arbeid ved å velge Foreningen Måkeskrik som din grasrotmottaker.

Siden Norsk Tipping ble etablert har hele overskuddet gått til samfunnsnyttige formål. Grasrotandelen gir deg som spiller mulighet til å være med å bestemme hva noe av overskuddet skal gå til. Du kan nå velge hvilket lag eller forening som får fem prosent av din spillerinnsats. Det vil si at dersom du spiller Lotto for hundre kroner, går fem kroner til din grasrotmottaker. Og best av alt; din innsats, premie eller vinnersjanse vil ikke reduseres!

Du kan bytte din grasrotmottaker når du måtte ønske det, og så ofte du vil.

For å delta i Grasrotandelen trenger du et Spillerkort fra Norsk Tipping

bottom of page