top of page
SG5_foto_geir_mogen.jpg

SPIDERGAWD

Superbandet Spidergawd! Trøndermusikkens Apollon. Bandet som får det meste annet til å blekne, publikum til å måpe i en blanding av beundring og åpenbaring. Det føles så godt, så riktig at Spidergawd skal sette skapet på plass i Bendiksbukta.

Superband er blitt en klisje, noe pompøst som ikke lenger vekker særlig oppmerksomhet. Men Spidergawd fortjener virkelig den bestemte formen Superbandet. Medlemmer med bøttevis av banderfaring fra alt mulig av sjangre som smeltet sammen i 2013 og har smeltet langt flere hjerter enn Casanova gjorde i Venezia, i sin tid. Med sin rock/stoner/metal-hybrid og vanvittige groove bergtar de det meste og etterlater seg bestandig en stadig økende flokk av folk som vil ha mer, mye mer!

De har allerede rukket 7 plater som alle er selvtitulerte med stigende nummer bak. Allerede på debuten rakk de å bli nominerte til Spellemann og de har ikke sett seg tilbake og grafset til seg lassevis med priser og 6ere på terningen. Siste «Spidergawd VII» kom i 2023 og stilte seg i køen av fantastiske plater. Eller som Dagbladet skrev «Norges beste band, igjen». 

Bandet dropper faktisk å spille på Sørlandet på releaseturneeen til våren, for å eksklusivt lade opp til Måkeskrik. Det er fett det!

Spidergawd oser av faglig tyngde, men det er likevel hjertet i musikken som sprenger grensene. Er du fortsatt en av de som ikke har forhold til bandet, tro oss det vil forandre seg på Måkeskrik i sommer.

Vi er i alle fall utrolig stolte over å kunne presentere yppersteprestene i rocken. 

Folkens! Ta hjertelig imot Spidergawd!

  • Facebook
  • Instagram
  • Spotify
bottom of page