top of page
SLOMOSA10.jpg

SLOMOSA

Fra de våte daler mellom de 7 fjell, låter likevel så knusktørt og trykker man på knappen blir man sugd inn i en blodrød solnedgang i Californiaørkenen og lukta av umiskjennelig Stonerrock dirrer i luften. Innblandet fuktig vestlandsindie. Resultatet er fabelaktige Slomosa.

Bandet som på rekordtid har fått internasjonal anerkjennelse og følgerskare få norske band kan vise til. Slomosa er vel faktisk langt større ute i den store verden enn her hjemme på bjerget. Slomosa har spilt på flere av de største europeiske festivalene. Så at de kommer til Måkeskrik er vilt fett og på høy tid å røske litt i oss Sørlendinger på Måkeskrik i sommer. 

Den selvtitulerte debutplata kom i 2020 og tross i naturlig nok lite livespilling på den tiden, så spredte den seg som ild i tørt gress. Hamstret kremanmeldelser innelands og utenlands, flere internasjonale turneer blant annet sammen med superbandet Stöner, King Buffalo, Orange Goblin, Elder mfl.

Da er det ekstra fett at nå i vår kommer Slomosa med oppfølgeren. Vi har hørt smakebiten “Cabin Fever”, som låter knall! Det blir hett i sommerheten, i Bendiksbukta. Tror vi kan love et deilig øs og buktafeber for samtlige. 

Om det blir så varmt, tørt og hett i bukta at støvballene ruller inn vites ikke. Men kom hydrert, for du vil garantert tørste etter mer Slomosa!

Folkens! Ta hjertelig imot seige, deilige Slomosa!

  • Facebook
  • Instagram
  • Spotify
bottom of page