top of page

TRENGER DU STED Å BO UNDER MÅKESKRIK?


Vi har rabattavtale med vår samarbeidspartner Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand, som gir alle Måkeskrikdeltakere 15% rabatt og det midt i fellesferien. Det er bra! Ønsker du å bo på andre måter, har vi litt info på dette og. Velkommen skal dere være for to deilige Måkeskrikdager.


RADISSON BLU HOTEL CALEDONIEN

1. Ønsker du å sjekke info og bestille, følg denne link: https://www.radissonhotels.com/en-us/hotels/radisson-blu-kristiansand-caledonien?cid=a:se+b:gmb+c:emea+i:local+e:rdb+d:nob+h:NOKRSCAL 2. Tast inn dato og ønskede rom 3. Endre fanen som heter "selected rates" til "promotional code" 4. Tast inn kode "måka2023"

Denne koden er gyldig for booking helt frem til 14 dager før festivalstart/ankomst, med vanlige kanselleringsbetingelser. Det vil si at man kan kansellere gratis helt frem til kl 18:00 på ankomstdagen.

Du kan også ringe hotellet direkte på 38112100 e-post guest.kristiansand@radissonblu.com, og oppgi koden (måka2023).


ANDRE OVERNATTINGSMULIGHETER

Det er dessverre restriksjoner for camping på Odderøya. Slik at en festivalcamping dessverre utgår. Vi ønsker å legge til rette for dere som ikke ønsker å bo på hotell, eksempelvis budsjett, telt, leie, bobil med mer.


Send oss en PM og så skal vi forsøke å hjelpe dere, gi tips.

Nærmeste campingplass er Roligheden på Lund, herfra er det gode bussforbindelser og det er i gåavstand til Bendiksbukta.


Utleiemarkedet/Airbnb er populært i Måkeskrikperioden, så her gjelder det å være tidlig ute.

Comments


bottom of page