top of page

Tommy Akerholdt – Multimusikerextravagant, Livsnyter og RockestjerneTommy er for mange kanskje enda bedre kjent som Tommy Manboy, Amy Jubb eller andre alias, eller som produsent, musiker eller influenser i band eller utgivelser. Vet ikke noen som har vært involvert i så mange prosjekter som Tommy. For oss i sør har han faktisk vært involvert i flere lokale band og utgivelser. Som Camp Abby eller Korrupt som har spilt og besøkt Måkeskrik utallige ganger.


Men det er nok først og fremst gjennom Silver, Serena Maneesh, OnklP og de fjerne slektningene eller Turbonegro, Tommy er mest kjent. Gjennom de to siste er han fortsatt aktiv og har hatt gleden av å besøke Måkeskrik.

Vi i Måkeskrik er derfor stolte av å presentere en av de som har satt størst avtrykk i Norges rockehistorie, gjennom god gammeldags hard jobbing og en dose rock’n roll


- Hvordan er ståa med bandene og deg i disse befengte Covidtider, Eskstremt spille- / konsertsugen?

Nei, det har vært rolig med begge. Spilte inn skive med Slekta som vi gav ut i år:) Spilt noen covid shows og 2 streamshows.

Turbo er helt i pause modus. Tony bor i London, så vanskelig å få til noe med det. Ellers går det fint, litt kjedelig til tider. Spille sugen som ett lite hell...


- Det beste med sommer og festivaler?


Stemningen, folk er blide, fornøyde og ekstremt eventyrlystne. Festivaler er det beste til tider, men er nok mest av grunnen at jeg liker sommeren ekstremt godt.


- Beste/Verste festivalminne?


Beste hmm?? - Too many. Verste haha - Fikk rennaræv og svimte av på backstage av dehydrering. Hipster festival i NY med Serena Maneesh. Måkeskrikminne - Må vel være Backstage ved vannet og de som jobber der. Super koselig.


- Hvorfor bør folk komme seg på Måkeskrik i sommer?


Er jo ved vannet som med gamle Quarten. Alltid koselig folk der. Dra ned, nyt solen, musikken, hils på folk du ikke kjenner, drikk og kos dere. Bad og dra videre ut på byen i Kristiansand.


- Any last words om du har noe på hjertet?


Korona har ikke bare vært negativt her i gården. Tatt tak i livet, og hjelper å snakke med noen til tider å få litt hjelp. Aldri hatt det bedre en nå. Så kommer det litt vanligere livet for oss alle snart og da er vi fuckings klare for shows og morro igjen. Runde jorden ett par ganger til før man kaster inn armene rett på dynga og starter 7 eleven.

Comments


bottom of page