top of page

Ida Collett Belle – Frontfigur i Sassy Kraimspri.Ida, Sassy Kraimspris femme fatale og energibombe. Mange husker nok Sassy Kraimspri da de satte kok på de mange soltilbederne i Bendiksbukta, da de spilte på Måkeskrik i 2013.


- Hvordan er ståa med Sassy Kraimspri, og deg i disse befengte Covidtider, Eskstremt spille- / konsertsugen?


Faktisk så var det en rekke omstendigheter som førte til at vi valgte å trekke oss tilbake i slutten av 2019 og sette en liten pause på band-pushet så covid ga oss gjerne heller et digg friår fra fomo og prestasjonspress! Vi jobber med ny musikk i mange forskjellige former og leker og koser oss i øvingslokalet, snakker om å spille inn noe nytt en gang og tar det ellers veldig med ro.

Vi har noen ferdige, uutgitte Sassy-sanger klare, og har kanskje et nytt prosjekt eller to også in the making. Time- and money- will tell!

Men vi savner selvfølgelig å spille digge konserter, henge med alle vennene våre på digge konserter, og oppleve digge konserter. For et sprøtt år!


- Det beste med sommer og festivaler?


Lange dager, unnskyldning til tidlig øl, tull og vas med venner, varme og svette kropper som alle lener seg mot et magisk musikalsk øyeblikk. hva mer kan man ønske seg?!


- Beste/Verste festivalminne/Måkeskrikminne?


Black out i skogen hvor alle pisset mellom scenene og å våkne og lure på hvorfor hendene stinket så jæææævelig kloakk


- Hvorfor bør folk komme seg på Måkeskrik i sommer?


Måkeskrik er den fineste, koseligste, feteste festivalen i Kristiansand!! Tean i tanga, Bendiksbukta, alltid amazing line-ups- også i år ser det ut som etter dagens annonsering (!!). Og tenk at vi ikke fikk lov til dette for ikke så lenge siden ?! Ut på øya og foran scenen med seg.


- Tre feteste artist/band på en festivalscene i dine øyne og hvilken sang skulle de/den enkelte ha spilt?


Jeg kommer bare på nylige festivalopplevelser og må si Queens of the Stine Age på Quarten tidlig 2000, når de spilte no one knows. Eller hele det albumet og det settet, var i himmelen.


Så ble jeg blåst avgårde av PJ Harvey på Øya for noen år siden.


Sykt glad og håpefull av brenn. da de spilte på Mablis her i Stavanger Alle sanger er fete på festival!!


- Hiv gjerne inn any last words om du har noe på hjertet.


Gleder meg til sommer og Måkeskrikfestival i sommer, satser på lave nok smittetall/høye nok vaksiner og alt det. skal ta med meg badedrakt og bade mellom hvert sett!!

Comments


bottom of page