top of page

FRIVILLIGFAMILIEN – MARIUS JAHNSEN


I Mai ønsker vi å ha fokus på våre mange frivillige som vi er helt avhengige av for at Måkeskrik skal kunne arrangeres. Folk som stiller opp år etter år, hjertet i festivalen.

Gi en klapp på skuldra til de som bruker egen fritid for at du skal kunne nyte gode dager på Måkeskrik.

Har du lyst til å hjelpe? Ta en titt HER


Dagens frivillige er er en fyr som har satt fyr både på og av scenen, nemlig Marius Jahnsen.

Marius har de fleste i kultur og utelivsbransjen et forhold til, for Marius er engasjert til fingerspissene begge plasser. To ganger har vi sett Marius på scenen under Måkeskrik, en gang som fotograf og i fjor som barsjef. Eller som han sier selv, har gjort det meste og kan resirkuleres når jeg er ferdig. I år stiller selvfølgelig Marius opp igjen, også i år som barsjef og det er vi utrolig glade for. Da vet vi det er på stell.


- Hvorfor stiller du opp som frivillige på Måkeskrik?


Jeg syntes Måkeskrik er Kristiansands mest unike, mest chille og koseligste festival. Jeg har stor respekt for Cathrines (festivalsjef) idealisme og pågangsmot til å arrangere en sårt, sårt trengt festival i Kristiansand. Jeg vet at det Iigger utrolig mye arbeid bak det å drive en festival ved siden av en ellers busy dagjobb. Jeg håper flere Kristiansandere åpner opp øynene for hva vi faktisk har her i Bendiksbukta. Det er så ekstremt jordnært og personlig. Det er ikke no plastikkfestival med overdådig konfetti og sinnsyke priser. Hvis Måkeskrik var en bar så hadde det sett ut som Charlies i sine beste dager (r.i.p), og det finnes ingen lignende festivalkonsept i byen. Det er derfor jeg stiller.


- Hvorfor bør andre verve seg som frivillig til Måkeskrik?


For det første så er det en ekstremt god erfaring, og for det andre så er det jæskla gøy! Og ikke minst får man jo være med på alle frivilligfestene, og man får gratis inngang året etter! Hehe!


- Er du fornøyd med årets line-up så Iangt, hva er det beste med festival/måkeskrik og hva gleder du deg mest til å se?


Jeg er knallfornøyd! Hver anledning til å se norges beste frontfigur i action, tar jeg. Ivar NikoIaisen<3 Jeg er også ekstremt henrykt over at Death by Unga Bunga kommer. Jeg mener den siste platen de sin var 2021's beste norske plateslipp. Og det kan du sitere meg på!


- Beste Måkeskrikminne?


Det må ha vært når vi spilte på Måkeskrik i 2014 sammen med Hold Fast. Det skjedde ting på den backstagen som jeg ikke har lov til å snakke om.


Comments


bottom of page