top of page

FRIVILLIGFAMILIEN – KINE HALLAND


I Mai ønsker vi å ha fokus på våre mange frivillige som vi er helt avhengige av for at Måkeskrik skal kunne arrangeres. Folk som stiller opp år etter år, hjertet i festivalen.

Gi en klapp på skuldra til de som bruker egen fritid for at du skal kunne nyte gode dager på Måkeskrik.

Har du lyst til å hjelpe? Ta en titt her - HER


I dag presenterer vi en viktig del av hjertet, nemlig Måkeskriks frivilligansvarlig Kine Halland. Kine har hatt store deler av verdens som sitt hjem, men er heldigvis tilbake i K-town som grafisk designer og er svært viktig for festivalen, med sin rolle for å holde kontroll på flokken. Måkeskrik trenger flere i flokken og Kine setter deg gjerne i gang.- Hvorfor stiller du opp som frivillige på Måkeskrik?

Måkeskrik er en utrolig fin festival med masse gøy musikk og ikke minst gøye folk! Jeg er med for det gode frivilligmiljøet festivalen har. I tillegg er Bendiksbukta verdens fineste festival-lokasjon og hvem vil ikke tilbringe noen dager i sola der sammen med fine folk.- Ditt forhold til frivillighet?

Jeg syns frivillighet er en fin ting i seg selv. Stille opp med den tid og de ressurser man har for et godt felles formål, enten det gjelder kultur eller samfunn. Med på kjøpet får man nye bekjentskaper, erfaringer og gode opplevelser.- Hvorfor bør andre verve seg som frivillig til Måkeskrik?


Som frivillig i Måkeskrik blir du en del av en kjempefin gjeng som jobber med festivalen. Vi har det veldig artig både før, under og etter festivalen, med både frivilligheten og frivilligfesten. Som nevnt er det bare herlig å tilbringe noen solfylte sommerdager i Bendiksbukta sammen med en god gjeng.- Er du fornøyd med årets line-up så langt, hva er det beste med festival/måkeskrik og hva gleder du deg mest til å se?

Jeg er alltid fornøyd med line-up, da vi jo har en fantastisk bookingansvarlig og festivalsjef og jeg gleder meg mest til å se Mandalai lamas og Blomst.- Beste Måkeskrikminne?

Det beste Måkeskrikminnet er fra noen år tilbake da festivalen for første og eneste gang hadde festivalcamp. Vår leir med 6-7 personer var den eneste leiren på hele campen foruten artister og noen frivillige. Episk.


Comments


bottom of page