top of page

Frivilligfamilien – INGRID AAVIK JOHANNESSEN


I Mai ønsker vi å ha fokus på våre mange frivillige som vi er helt avhengige av for at Måkeskrik skal kunne arrangeres. Folk som stiller opp år etter år, hjertet i festivalen.

Gi en klapp på skuldra til de som bruker egen fritid for at du skal kunne nyte gode dager på Måkeskrik.

Har du lyst til å hjelpe? Ta en titt her - HER

Dagens frivillige er ei jente som virkelig brenner for frivillighet i kulturbransjen. Ingrid Aa. Johannessen har hatt en finger med i spillet for Sørveiv og Trashpop, såvel som medic for Palmesus i ly av sitt virke som sykepleier.

Hos oss har er Ingrid dekoransvarlig, noe hun har vært i flere år og vi håper dte blir mange flere. Bor det en kreativ og kanskje en kunstnerisk sjel i deg, meld deg på og lag noe gøy sammen med Ingrid og resten av dekorteamet.


- Hvorfor stiller du opp som frivillige på Måkeskrik?


Jeg er med som frivillig fordi det rett og slett er blitt sommerens koseligste tradisjon! Mye av jobben gjøres i forkant av festivalen, og det er skikkelig fint å bruke kveldene i sola i Bendiksbukta med nye og gamle kjente. Ikke minst er det en festival etter mitt hjerte; kreativ booking, trivelig, avslappet og i fantastiske omgivelser!


- Ditt forhold til frivillighet?


Det å være frivillig betyr så mye for de man jobber for. Uten frivillige ville kulturtilbudet sett helt annerledes ut, og det går rett og slett ikke rundt uten dem. Ikke minst har det vært gøy å være kreativ og ta del i noe annet enn det jeg gjør til vanlig. Det å stå som et team og se ting komme på plass er skikkelig, skikkelig gøy.

- Hvorfor bør andre verve seg som frivillig til Måkeskrik?


Join Måkeskrik for å få nye venner, impulser og opplevelser. Det å være frivillig gir en unik mulighet til å bli kjent med helt nye mennesker, også folk utenbys fra. Det er mange muligheter ut i fra hva man liker å gjøre, og man får kjenne litt på den kollektive godfølelsen av at "vi fikk det til i år også, gitt!". Og såklart; det skader ikke å spare pengene på inngangsbilletten.

- Er du fornøyd med årets line-up så langt, hva er det beste med festival/måkeskrik og hva gleder du deg mest til å se?


Absolutt! Bookingen er som alltid variert og kreativ. Gleder meg til å se Death by Unga Bunga igjen, med god stemning og mye humor. Veldig spent på å se hva Thulsa Doom bringer i år.- Beste Måkeskrikminne?


Bendik i 2015 stiller sterkt som den fineste konsertopplevelsen på Måka. Moddi sin konsert og praten med han før showstart står også igjen som et veldig godt minne.

Ellers er det lite som slår det å endelig være i mål før åpning, stå i toppen av bukta og se folk kose seg.Comments


bottom of page