top of page

FRIVILLIGFAMILIEN – DAVID JONESI Mai ønsker vi å ha fokus på våre mange frivillige som vi er helt avhengige av for at Måkeskrik skal kunne arrangeres. Folk som stiller opp år etter år, hjertet i festivalen.

Gi en klapp på skuldra til de som bruker egen fritid for at du skal kunne nyte gode dager på Måkeskrik.

Har du lyst til å hjelpe? Ta en titt HER


Dagens frivillige er ingen ringere enn David Jones. Hamargutten som har gjort sørlending av seg og som mange kjenner fra sine bravader på scenen. En mange har truffet som førstemann på vei inn i Bendiksbukta. 4-5-6 (kommet ut av tellingen) ganger har David tatt sin økt i billettluka og alltid smilende ønsket folk velkommen.

Det er vi utrolig takknemlig for, så gjerne gi ham en fortjent klapp på skuldra på vei inn for å kose deg på festival.- Hvorfor stiller du opp som frivillige på Måkeskrik?


På den tida da Gloria Flames var på høyden, ble vi booka inn av Cathrine (festivalsjef) med mitt daværende band Davy Jones Locker. Hun var omtrent den eneste som svarte på mail fra ukjente band tror jeg, hehe.

Kort tid etter tok hun like godt på seg manager-jobben også, og har hjulpet oss vanvittig mye med booking og kontakter. En skikkelig ildsjel. Da det ble klart at Måkeskrik ble en realitet ble det naturlig å være med på moroa som frivillig. Cathrine har alltid booka kule band og laget en fet festival og stått på.- Ditt forhold til frivillighet?


Jeg synes frivillighet er bra og undervurdert. Som frivillig i KUP (Kirkens Ungdomsprosjekt) får man være med å følge ungdom i hverdagens opp- og nedturer og være en positiv voksen for ungdom som ikke er så vant med det.- Hvorfor bør andre verve seg som frivillig til Måkeskrik?


Bra non-profit festival som drives av ildsjeler for å lage gode sommerminner med deilig rock, trenger frivillige for å gå rundt økonomisk. Samtidig får man en fet opplevelse ved å være med.- Er du fornøyd med årets line-up så langt, hva er det beste med festival/måkeskrik og hva gleder du deg mest til å se?


Årets line-up er til å gni seg i hendene av og jeg gleder meg som en unga (!!!)Ba dom pysj . Det beste med festivalen er at den er skikkelig nerpå med masse gode folk og deilig musikk. Gleder meg mest til å se DBUB, Hurula, Kvelertak, Team Me og Honningbarna.- Beste Måkeskrikminne?


Mange. Death by Unga Bunga i 2016, Erlend Ropstad (2018), Hilma Nikolaisen, The Good the bad and the Zugly og Torgeir Waldemar.


留言


bottom of page