top of page

BANDSLIPP #13 – Hurula (SE)


Siste artist vi lanserer til årets 10-års jubileum er er virkelig godbit, nemlig Hurula fra Sverige.

Rockeren og melankolikeren Hurula, en stemningsmagiker som røsker med seg Grammis i Sverige omtrent på samlebånd og som fort kan få hjertet ditt til å slå ekstra hardt. I sommer kan du få æren av å oppleve Hurula med sitt orkester på Måkeskrik.


Er du av dem som elsker Thåström, Ebba Grön eller vår egen Erlend Robstad, kan fort Hurula ta over tronen som ditt nye favorittband. Kanskje den mest kritikerroste artist i Sverige de senere år og det sier ikke så lite, når vi vet hvor mye bra musikk broderfolket produserer. Musikk med sjel, masse energi, åpen og ærlig. Du kan fort bli tatt med inn i ett univers, vekke sanser du ikke visste fantes og kjenne en personlig sjelevandring når du kjenner Hurula snakke til og treffe akkurat din sjel.

Hurula kommer ut med plate like før nasjonaldagen vår. 13. mai kommer plata med tittelen - “Ingen är kär i år och andra sånger”. Den er det bare å sjekke ut først som sist.


Derfor er vi ekstremt stolte over å kunne presentere Hurula for dere. Med seg kommer han med et band det lukter mer svidd av en IKEA, Volvo og HM til sammen.


Folkens, trekk frem, nyt og ta vel imot Hurula!BIO :


Hans Robert Hurula Pettersson


LYD :


Vi är människorna våra foräldrar varnade oss för (2014)

Vapen til dom hopplösa (2016)

Klass (2019)

Jehova (2020)

På en grusbelagd parkeringsplats – Live (2021)

Ingen är kär i år och andra sånger (2022)CHECK-OUTS :

Kommentare


bottom of page