top of page

BANDSLIPP #12 – Thulsa Doom


Duplex er blitt synonymt med Caliban Sessions og en haug med rare og kreative band/artister. Thulsa Doom er ett av de rare og ytterst kreative bandene, men fytti Bendiksbukta så bra de er!

Viden kjent for sin ørkenrock, stoner med klare referanser til en kraftig amerikansk v8’er med taket nede på en øde strekning i ett glodhett Arizona. I fjor kom ett etterlengtet 5te album, med et mer eksperimentelt progpreg, men stadig det drivende, deilige kompet i bunn.


Thulsa Doom er som nevnt kreative også i måten de skrive musikk på. Der mange stonerband ofte bruker Kuyss som sin inspirasjon og ofte drukner litt i det, så klarer Thulsa Doom å holde seg aktuelle og lytteren på tå hev. De er ikke redde for dra inn elementer fra andre sjangere og klarer på det viset å ha det lille ekstra. At de ikke alltid tar seg selv så alvorlig, har likevel det musikalske noe med seg, noe som skaper mange ulike sinnstemninger i en. Enten du vil la foten banke i takt som en klapperslange eller på den helt andre siden drømme deg bort i siluetten av sola, så vil Thulsa mest sannsynlig sette en eller annen form for avtrykk i deg. Om det ikke allerede har satt sitt preg på deg, for lengst da...?


Finn frem din indre V8’er og et velbrukt eksemplar av Ray Ban Aviator, gjør deg klar for en kjøretur i solsteiken.


Folkens! Start your engines, trekk frem, ta vel i mot Thulsa Doom!


BIO :


Papa Doom / Jacob Krogvold – Vokal

Angelov Doom / Egil Hegerberg – Bass

El Doom / Ole Petter Andreassen – Gitar

Doom Perignon / Henning Solvang – Gitar & Vokal

Fast Winston Doom / Halvor Winsnes - Trommer


LYD :


The seats are soft but the helmet is way too tight – 2001

---And then take you to a place where the jars are kept – 2003

Keyboard, oh Lord! Why don’t we? - 2005

A keen eye of the obvious – 2017

Ambition freedom - 2021


CHECK-OUTS :Comments


bottom of page