top of page

BANDSLIPP #10 – Team Me


Team Me var på alles lepper i inn- og utland i perioden 2010-2015. De nøt enorm suksess og var Norges fanebærer for Indie, før det ble stille og bandet tok en pause. Heldigvis tok grunnlegger Marius Hagen opp hansken og samlet troppene igjen i 2019. Gamle kunster var langt ifra glemt, de var blitt enda bedre. I disse dager er Team Me ute med ny plate, som vanlig 5ere og 6ere over hele linja og i juli står de på scenen under Måkeskrik.

Det bør du få med deg!


I Østerdalen, hvor skogen er viktigste ressurs og besøk stort sett består av håndballspillere og folk som skal avtjene verneplikten, her vokste Team Me frem til å bli Norges Indiekonger, fargerike og kreative både visuelt og musikalsk. Soloprosjektet til grunnlegger Hagen ble i 2010 et band og de neste 4-5 årene ble en suksesshistorie vi sjeldent ser her til lands. To kritikerroste plater, Spellemann, turneer over hele verden, spillejobber på alt som er av bransjetreff og festivaler som Roskilde, Øya, Hove, Dour, SXSW, Airwaves for å nevne noen. Av flere musikkaviser hauset som de neste store og alt lå til rette for verdensherredømme for sin friske indiepop. Det gikk nonstop før det plutselig så stopp for bandet. Der suksessen og mye reising og jobb, gjorde at bandet stagnerte kreativt og motivasjonsmessig. Når det attpåtil oppstod personlige tragedier, ble det for mye.


En pause gjør ofte godt, så også her. Det er derfor utrolig gledelig å se Team Me tilbake, like kreative, enda bedre og ny plate som oser lekenhet og melodier som kommer til å klistre seg, selv i de trangeste øreganger.


Eller som det ble sagt på konsert i helgen som var av en av programlederne i Stjernepose på P13 : «dette er bedre enn Kiss»


Få band bør kle en sommerdag i Bendiksbukta bedre enn Team Me.


Folkens! Trekk frem, ta vel i mot Team Me!BIO :


Marius Drogsås Hagen

Bjarne Alexander Ryen Berg

Simen Sandbæk Skari

Uno Møller Christiansen

Simen Schikulski

Elida Inman Tjørve

Julie Ofelia Østrem Ossum


LYD :


To the treetops! (2011)

Blind as night (2014)

Something in the making (2022)


CHECK-OUTS :

Comments


bottom of page