top of page

BANDSLIPP #09 – Mandalai Lamas


La oss lukke øynene, tenk dere tilbake til 60-tallet. Tenk LA, tenk de forførende psykedeliske fargene som ligger som et slør, en bakgård som bader i sol oppe i Laurel Canyon med utsikt utover smogen i downtown Los Angeles. Ut kommer Mandalai Lamas og setter i gang fyrverkeriet, det er garage, det er psykrock, verden åpner seg som et tempel og man får nærmest en asketisk religiøs åpenbaring. Det er en drøm, som kan bli virkelighet på Måkeskrik.


Vi håper på 25 varme, sol fra knallblå himmel på Odderøya, når Mandalai Lamas kommer for å vise oss dharma, det blir befriende, forrykende, groovy og sexy.


Hva som finnes i vannet i Halden vites ikke. Byen kjent for Raggare og siste stopp før Sverige, har ett rockemiljø en bare kan ta av seg hatten for. Her er Mandalai Lamas en viktig faktor og selv om de oppstod like før pandemien og konsertvirksomheten har vært minimal, selger de ofte ut konsertene sine, nærmest bare på ryktet sitt. Endelig skal vi få de til Sørlandet og Måkeskrik. Endelig skal vi se mytene om bandet i praksis. Senere i år kommer etter sigende deres tredje fullengder som har fått tittelen III, det er tredje gang vi prøver å booke dem til festivalen. På det tredje skal det endelig skje.


Folkens! Trekk frem, ta vel imot Mandalai Lamas!BIO :


Håvard Dahle – Gitar / Vokal / Fløyte

Teodor Foyn Skovrand – Gitar

Levi André Nuet – Bass / Kor

Markus Berntzen – Gitar

Jacob Brolund – Kor / Orgel / Tambourine

Marius Width - Tommer

LYD :

Here comes the Mandalai Lamas (2019)

Out of time (2020)

III (2022)


CHECK-OUTS :

Comments


bottom of page