top of page

BANDSLIPP #06 – Death By Unga Bunga


På dagen 5 år etter de stod på scenen i Bendiksukta sist, er de tilbake. Osende av ultra coolness & sexiness, hooks og riff så fiffige at Mosselukta ble historie, ny plate som selvsikkert lukker opp alle garasjedører, strømmer inn i alle øreganger og blir der. Vil våge og tro at samtlige som var der sist, ble helfrelste og blir med og feirer 5 års dagen. To nye skiver siden den gang og en mengde godsaker i bagasjen og mer passende setting enn Måkeskrik, sol og sommer finnes ei. Kommer bandet surfende inn i Bendiksbukta?

Pandemien får de fleste til å gå på snørra. Men ikke disse gutta, tror ikke de merket noe annet enn litt mindre spillejobber. De laget seg egen øl, trommis Ole spilte inn plate av seg selv som spiser chips, laget tidenes beste musikkvideoer og så videre. Heldigvis kom også «Heavy Male Insecurity», deres til nå trolig beste plate. Den sitter som ett skudd, av sheriffene av Moss.

I en smeltedigel med mossekonvesjon, stoppested for båt og tog, industri, Melløs med verdens bratteste tribune og balanserende med pølse i vaffel. I dette Kråkereiret var det dømt til å vokse opp noen sjeler som ikke helt var som andre kråker. En oppskrift med fem ukjente kråker som ble smeltet sammen. Ut av smeltedigelen kom de og spilte punk. Med fyll av psykedelia og 60’s garage ble resultatet fargerike, visuelle Death by Unga Bunga, som har smeltet mange musikkhjerter med sin underfundige humor og lekne musikk.


Har du enda flere spørsmål nå, en før du leste dette? Det bør du ha, sjekk ut bandet og kom deg på Måkeskrik i sommer. Vi lover du får tilfredsstilt både 6 og 7 sanser.


Folkens! Ta i mot Death by Unga Bunga!BIO :

Sebastian Ulstad Olsen (vokal, gitar)

Preben Sælid Andersen (keyboard)

Stian Gulbrandsen (gitar)

Even Rolland Pettersen (bass)

Ole Steinar Nesset (trommer)


LYD :

Juvenile Jungle (2010)

The Kids Are Up To No Good (2012)

You’re An Animal (2013)

Pineapple Pizza (2016)

So Far So Good So Cool (2018)

Heavy Male Insecurity (2021)


CHECK-OUTS :


コメント


bottom of page