top of page

BANDSLIPP #04 - Honningbarna


Det er forutsigbart. Så forutsigbart, for man vet det blir kaos, man vet det blir uforutsigbart og enormt spennende å se hva Honningbarna har blitt «animorphsa» til.

Den nye plata er en måned gammel og har fått unison hyllest. Terningkastene er forutsigbare, det er yatzy med 5’ere og 6’ere. Men Honningbarna har ikke fått sluppet fri der de hører hjemme, på en scene i vill utfoldelse. Det får de utløp på i sommer, og du kan bli med på kaoset på Måkeskrik i Bendiksbukta.


Honningbarna er ikke redde for å hjøre hva de vil, prøve noe nytt og gjøre alvor på visjoner, men fortsatt gjøre pønken med verdighet og stil. Det er fortsatt Honningbarna, det er fortsatt æ i jeg og det er fortsatt potent. At gutta stadig er å se på Måkeskrik på og av scenen er vi beæret over, og at det betyr noe ekstra å spille i Bendiks på hjemmebane er vi dønn sikre på. Honningbarna har opparbeidet seg en katalog med så mye gull, at hele settet bør bli en ekstatisk, euforisk opplevelse med en stor dose kaos.

Blir ikke forundret om de fem har animophsa seg til 5 flyende bisonokser som løper deg rett med og tar deg med opp i kosmos ett sted. Ett sted, uten regler, jante og komfortsoner. Tørr du la være?


BILLETTER :


BIO :

Christoffer Trædal – Gitar Edvard Valberg – Vokal/Cello Nils Jørgen Nilsen – Trommer Johan H. Liljeberg – Gitar Thomas Berglund - Bass


LYD :

Honningbarna EP – 2010 La Alarmane Gå – 2011 Verden Er Enkel – 2013 Opp De Nye Blanke – 2015 Goldenboy – 2016 Voldelig Lyd – 2017 Animorphs - 2022


CHECK-OUTS :

Comments


bottom of page