top of page
The-Hellacopters-Band-2022-by-Dirk-Behlau-9331.jpg

The Hellacopters

Så er katta ute av sekken, og ikke hvilken som helst katt – men selveste og legendariske The Hellacopters kommer til Måkeskrik, til sommeren. Det er få eller egentlig ingen vi har hatt mer lyst til å booke noensinne, enn garasjerockerne fra Stockholm. Nå har vi klart det og med skrekkblandet fryd kan vi offentliggjøre vår drømmebooking – The Hellacopters.

Når The Hellacopters inntar Odderøya i Juli, feirer de 30 år som band, for øvrig også 26 år siden de stod på samme sted og bergtok Quartfestivalen. 30 år der de har skrevet seg inn i historien som et av de mest innflytelsesrike bandene noensinne i Skandinavia, men også i verden. 

Kongene av Skandirawk, rockens hærførere med en etter hvert så sterk portefølje av album, singler og hengivne fans at de valser over alt de møter og legger igjen en slagmark av ren eufori i nucleus accumbens – hjernens nytelsessenter. 

I 2022 kom Eyes of Oblivion etter noen års pensjon. Suget for å rocke verden ble for stort for bandet og til stor glede for deres store fanskare, plata var helt enorm og live like rå og vitale som de alltid har vært. General Nicke leder bandet med legendariske personligheter, stødig og visuelt som Lemmy gjorde i Motörhead. 

Når The Hellacopters kommer seilende inn Østergabet i Wasa og ankrer opp ved Odderøya, stiger i land, så ta dem imot med åpne armer, hengi legeme & sjel og la deg forføre av flaggskipet i rocken!

Folkens! Det er med stor ære og ekstrem glede, vi ønsker velkommen til The Hellacopters.

  • Facebook
  • Instagram
  • Spotify
bottom of page