top of page
HAYEMINOL.jpg

HAYEMINOL

Noen band kan man tidlig stadfeste at de har den berømte x-faktoren, man skjønner raskt at her er det en begavelse, en indre glød og bare noen som har skjønt det. Dette er bandet du kan fortelle om at du har sett, når barnebarna sitter i fanget ditt noen år frem i tid. Hayeminol vil garantert gjøre store avtrykk fremover, og det vil du forstå på Måkeskrik i sommer.

Mange band utvikler seg over tid til å bli noe ekstra, enten det er musikalsk, visuelt eller enorme liveopptredener. Hayeminol er fire unge begavede som allerede sjekker av på ovennevnte, de står på terskelen til å ta steget ut, og vi føler oss trygge på at de går hele veien. Alle rundt 20 år, men med en nerve og sound som fort kunne vært det dobbelte. 

Klare referanser til Punkrock fra den tidlige begynnelse, som the Stooges, MC5 og noe nyere som Dead Kennedys og Måkeskrikaktuelle The Hellacopters.

Det er Punk, Garage og Rock. Det er oppkjørte stier, men likevel med en helt egen tvist, energi, nerve og plenty av kreativitet – det er Hayeminol.

De har utrolig nok allerede rukket å gi ut tre plater, på tross av sin unge alder og til gode kritikker. Det bobler over av skapertrang og energi, en energi som bobler over også live. 

Liker du denne type musikk, vil du elske Hayeminol. 

Folkens! Ta i mot et øsende, energisk og kreativt fyrverkeri. La oss hylle Hayeminol!

  • Facebook
  • Instagram
  • Spotify
bottom of page