top of page
Hammok picture story.jpeg

HAMMOK

Hammok er et rimelig ferskt band og med dagens populærmusikk, kan en kjapt tenke at dette er chill musikk for en varm sommerdag i hammocken - som i Bendiksbukta i Juli på Måkeskrik. Riktignok svinger de innom pop og indie-harmonier, men Hammok er et slags moderne hardcore med en sammensurium av elementer og inspirasjoner.

 

For de er innom alt fra skitneste industri i det ene øyeblikket til melodier som strekker deg mot en skyfri Julihimmel i det neste. De tre bak Hammok sparker i alle retninger musikalsk og også frittalende som få, litt som Honningbarna var da de kom fra intet og bergtok oss.

 

Med en selvtillit og litt for noen garantert provoserende fremferd, kan de fort bli et elsk/hat forhold til disse guttene. Men med et rykende ferskt debutalbum ute, beviser de at de har sine ord i behold. Dette er spennende saker, du må sjekke ut!

 

Vi tror det kan bli god kok, når Hammok kommer, kokkelerer og serverer oss et hardcoremåltid, du vil huske. Forvent å bli tvista i hjernebarken når de spiller, forvent en reaksjon, forvent at Hammok lager avtrykk du ikke glemmer.

 

Folkens! Ta i mot med åpent sinn, en åpenbaring. Ta godt imot Hammok!

  • Facebook
  • Instagram
  • Spotify
bottom of page