top of page
Forgetaboutit 2.jpg

FORGETABOUTIT

Her til lands bugner det av knallbra pønkrockband, med en hunch til Californiapønken. Kanskje det beste av dem alle, er endelig klar for Måkeskrik. Putt Bad Religion, Rancid, NOFX i en bolle, skvis endel dråper Hardcoreband inn og du får Forgetaboutit!

Forgetabboutit har stått på lista vår i mange år allerede, først nå er de endelig klare for Måkeskrik. Bandet som ble dannet på oppfordring i Norges California - K-town, dannet seg raskt et navn og ble kjapt kjent i pønkkretser da et par gnistrende EP’er ble sluppet i 2015 og 2017. 

Så ble det litt stille rundt bandet, det gikk litt treigt som sørlendinger flest, flytta til Oslo, ble faktisk direktører og noen fikk til og satt avkom til verden. Kjapt å putte Forgetabboutit i kassa med de mange lovende sørlandsband som ikke ble noe av. 

Men så på sensommeren i fjor, like etter at Måkeskrik hadde pakket ned - kom endelig debutskiva “sometimes It just means forgetabboutit”. Den dro oss rett opp i fuglekassa og de hooket endelig av på alle punkter, fett, svett og aktuelle. Så langt i fra avskrevet som man kan komme. 

Og ikke planer om vi vil glemme det, den plata var så forrykende at vi må få gutta hjem til mor og forløsning på Måkeskrik. Vi er vilt begeistret for å endelig kunne sette dem på plakaten.Det blir flad pedal, med ærlige rett i fleisen tekster og ditto musikk. Det blir garantert sprell og leven fra scenen og oddsen for sprell foran og, er skremmende liten. 

Folkens! Ta hjertelig imot og aldri glem dem, Forgetaboutit

  • Facebook
  • Instagram
  • Spotify
bottom of page