top of page
Euroboys_pressebilde2004_foto_Per Heimly.jpg

EUROBOYS

Siste bandet vi slipper til årets Måkeskrik er rett og slett en skikkelig godbit. Vi har brukt mye referanser mot sommer, lyset og stemningen i Bendiksbukta, men absolutt ingen kler dette bedre enn legendariske Euroboys. Sist de spilte her var på Quart og da i Salamanderparken, i skyggen under trærne. Etter mange år på sidelinjen gjør de en av få eksklusive konserter. Endelig trer de ut og fram i lyset igjen, der de hører hjemme - i Bendiksbukta.

Euroboys eller Kåre & the Cavemen som mange husker de som er synonymet for god, deilig stemning og musikk. Vi tror mange kjenner på savnet, mange kjenner nok også på hvor fantastisk det hadde vært å få oppleve en deilig sommerdag, i sløret av solen og stemningen i en hage, oppe i mytiske Laurel Canyon - bydelen som var musikkens navle i LA på 60 & 70-tallet. Vi slår dette sammen og inviterer til fest på Måkeskrik med Euroboys som regissører. 

Surfrocken som i nyere tid på mange måter ble udødeliggjort av Euroboys, stemningen og energien. Det blir armer som strekker seg mot sky, det blir glis som går helt rundt - en rockens lykkepille om du vil.

I år er det 20-års jubileum for den fantastiske plata “Soft Focus” og de gjør derfor noen få eksklusive konserter. Oslokonserten har vært utsolgt i lange tider og vi tror det blir folksomt også hos oss i Juli.

Det er bare å stålsette seg, vi går virkelig en magisk tid i møte.

Folkens! Surf’s up! Det er bare å gi deg hen og nyte, ta vel imot Euroboys!

  • Facebook
  • Instagram
  • Spotify
bottom of page