top of page
Ea Othilde - Press Shot - 1 (Cred_ Hans Olav Settem).jpg

EA OTHILDE

Opp av den berømte hatten dukket det stadig opp noen som bare får deg til å stoppe verden. Unge mennesker som ydmykt griper verden, filosoferer, bretter ut sjela og formidler det de ser med en åpenhet, dybde og formidlingsevne som blåser deg over ende. I år gleder vi oss vilt til å bli grepet av Ea Othildes nydelige stemme og stemningsfulle musikk. 

Ea Othilde er bare så vidt blitt myndig, men hennes musikalske univers vitner om et langt modnere og sofistikert liv. Flere medier nominerer henne som den neste store, og den du bør følge fremover. 

I 2022 kom debuten EP’n “How I’d like It to fade”, som ga henne umiddelbar oppmerksomhet og gode kritikker. Mange fikk opp øynene for Ea Othilde, hun ble banket rett inn på Øya, Trondheim Calling, by:larm og andre, samt månedens urørt i samme slengen.

På slutten av 2023 kom EP’n “Mary, aren’t you tired” som like godt gikk rett inn og ble Spellemannsnominert i klassen Alternativ Pop/Rock etter bare et par måneder ute.

Dette er så oppsiktsvekkende i seg selv, at å booke henne til årets Måkeskrik føltes veldig riktig. Ea Othilde er en Indiediamant vi gleder oss til å se slipes fremover og ikke minst på sommerens Måkeskrik. 

Det blir veldig, veldig fint og vakkert i Bendiksbukta, det er sikkert og visst.

Folkens! Vær klar til å bli grepet og henført, ta hjertelig imot Ea Othilde!

  • Facebook
  • Instagram
  • Spotify
bottom of page