top of page
brenn pressebilder-3_foto Leah Håland Solomons.jpg

BRENN.

Til sommeren er det 5 år siden brenn. stod på scenen, på Måkeskrik som unge og håpefulle. Det var like hett som navnet skulle tilsi og det er utrolig kult å kjøre et jubileum igjen til sommeren. 

Forfriskende, kreativ pop-punk der ingenting skulle være uprøvd feide over landet i 2019 og rasket ikke bare med seg nye fans på Måkeskrik, men også det som var av priser inkludert den gjeveste - Spellemann i klassen rock. 

Så kom den lange, men ikke så fine tiden vi ikke lenger ønsker å si med navn. Heldigvis ble flammen aldri slukket og forløst med plate nummer to i 2022 - “Vandrer på solskinn”. Det å lansere en oppfølger til den unisont hylte “Elsker”, som var et fyrverkeri av ei plate og en skulle tro alt kruttet var brent. 

Det ble kraftig motbevist, med terningkast som garantert hadde gitt deg seier i de fleste Yatzislag på hytta. 

Norway Rock: “Et fullverdig rockesound hvor de mestrer å eksperimentere med fete elektronika intermezzoer, noe som gir bandets begge utgivelser en interessant, nyskapende og fet vri”

P3 : “Eit album for alle som treng ei utblåsing, eller som kjenner seg aleine i all frustrasjonen dei fleste eigentleg står i”

Aftenbladet : “Albumet åpner likevel døren for festivaltilbudene når dagen kommer og tripper elegant mellom det unge naget, den tåkete engstelighet og moshpiten musikken en dag skal skape”

Kort oppsummert , så skjønner vi at brenn. kanskje er akkurat det rocken trenger i en verden som lobotomeres av autotune og overproduserte digitale middelmådigheter? Noen som møter nåtiden og fortiden, blander det sammen uten å tenke på hva som er riktig og galt - det bare kjennes riktig, og det gjør det!

 Det vi trenger for å rocke oss inn i framtiden. 

Folkens! Det er bare å legge alle fordommer hjemme, slipp deg fri og la deg forføre av brenn.

  • Facebook
  • Instagram
  • Spotify
bottom of page