top of page
Fotocredit - Abdikadir Abdullahi.jpg

Black debbath

Black Debbath har i 25 år pumpet ut sin stonerrock i sin egen lekne verden, der ingenting slipper unna, politiske tekster som harselerer med alt og alle, med budskap som går rett hjem hos noen eller til stor fryd for andre. De åpner et vidt følelsesregister hos oss alle. En ting kan ingen ta fra dem, kongetittelen i magebeltet - for ingen har klart å holde seg på høyden og så aktuelle i så lang tid. Det er med stor glede vi lanserer en av de største prestasjonene i norsk rock, til sommeren på Måkeskrik - Black Debbath.

Straight out of Bøler….ja og litt Flekkefjord, kommer gutta som aldri stopper å imponere, verken musikalsk, deres obskure tekstunivers eller mest av alt visuelt og klare for å tagge deg i panna.

Hva de kommer ikledd i år, er det ingen som vet. Men sist de stod i Bendiksbukta kom de i leopard-morgenkåper, skinnvester med frynser, cowboyboots og såpass korte denimshorts at selv Lemmy hadde vært stolt. I mange øyne så sexye at selv Dolly Parton i sine velmaktsdager hadde måttet pakke sammen, og likevel spilte de fletta av alt og alle. 

Duplexgjengen har spilt i så mange bandprosjekter at ingen trolig vet hvor mange, likevel står Black Debbath trygt forankret i norsk rock som en bauta. En bauta som absolutt ikke har tenkt å gi seg, en bauta som fortsatt leverer og en kreativitet som stadig sprenger grenser. 

Hvilke stunts de kommer med i sommer, må du nesten komme for å se. Det blir gøy, og det blir garantert vilt bra!

Folkens! Ta imot tung, tung, TUNG politisk rock som det kun er ett band i universet som kan gjøre kult - Black Debbath!

  • Facebook
  • Instagram
  • Spotify
bottom of page