top of page
Dogs_1.jpeg

The dogs

Endelig er vi i Måkeskrik i gang med å presentere hva dere kan glede dere til, til sommeren. Og hva er vel bedre enn å starte med et fyrverkeri av ett band, både musikalsk og visuelt.De har en av Norges råeste frontfigurer, i alle fall den med størst sko på labbene og hva vi kan forvente oss tror jeg ingen vet. Men at det blir fett, rått og ett hærli’ spetakkel, det kan vi skrive under på. Ta vel imot The Dogs !

 

For 11 år siden pissa the Dogs opp etter ett gatelys for første gang. En del av besetningen bestod av bikkjer fra ett utall Duplexband, og dermed tenkte nok en del at det var nok ett kortlivet prosjekt fra den kanten. Men i stedet har bandet gjort alle spådommer til skamme, virkelig satt labben i bakken og blitt en bauta i norsk rock. Med 11 år på halen, og sitt 11te studioalbum (ett for hvert år) like om hjørnet, står de fortsatt støtt som ett kumlokk – som ett av landets aller ypperste liveband. Tittelen er «Starvation», et bevisst valg.

 

The Dogs har bevisst ikke turnert og sulteforet seg for det gøyeste de vet, som ei bikkje som ikke har vært på tur på et halvt år og slippes løs på turné til sommeren. Alle i vårt publikum som saftige kjøttbein, når The Dogs slippes løs i Bendiksbukta til sommeren. Og fordi som har sett gode 2 meter lange Kristopher Schau i aksjon, det går mye bein i den kroppen før han er mett – eller kake som disse bikkjene liker aller best.

 

Forvent det uventede, forvent et kompetent orkester, med så mange potente kjøttbein av sanger å ta av – det blir show, driv, øs – det blir dødsfett!

  • Facebook
  • Instagram
  • Spotify
bottom of page