top of page
Credit_Jonathan_Vivaas_Kise_Team me - Finals - web-0006.jpg

TEAM ME

Team Me måtte kaste inn håndkleet i 2022 på grunn av Covid, og vi har aldri opplevd så mange tilbakemeldinger fra folk som nærmest kom for Team Me alene. Så vi har aldri vært i tvil, Team Me måtte inn igjen på programmet for 2023. Kanskje ikke noe sjokk, men desto gøyere å slippe Team Me til glede for veldig mange. Norges fanebærere for alternativ musikk både nasjonalt og internasjonalt er klare for Måkeskrik 2023!

Team Me var på alles lepper i inn- og utland i perioden 2010-2015. De nøt enorm suksess og var kongene av Indie, før det ble stille og bandet tok en pause. Heldigvis tok grunnlegger Marius Hagen opp hansken og samlet troppene igjen i 2019. Plata “Something in the making” har fått 5ere og 6ere over hele linja og i Juli står de på scenen under Måkeskrik.Det bør du få med deg!

I Østerdalen, hvor skogen er viktigste ressurs og besøk stort sett består av håndballspillere og folk som skal avtjene verneplikten. Her vokste Team Me frem til å bli Norges Indiekonger, fargerike og kreative både visuelt og musikalsk. Soloprosjektet til grunnlegger Hagen ble i 2010 et band og de neste 4-5 årene ble en suksesshistorie vi sjeldent ser her til lands. To kritikerroste plater, Spellemann, turneer over hele verden, spillejobber på alt som var av bransjetreff og festivaler som Roskilde, Øya, Hove, Dour, SXSW, Airwaves for å nevne noen. Av flere musikkaviser hauset som de neste store og alt lå til rette for verdensherredømme for sin friske indiepop. Det gikk nonstop før det plutselig så stopp for bandet. Der suksessen og mye reising og jobb, gjorde at bandet stagnerte kreativt og motivasjonsmessig. Når det attpåtil oppstod personlige tragedier, ble det for mye. 

En pause gjør ofte godt, så også her. Det er derfor utrolig gledelig å se Team Me tilbake, like kreative, enda bedre og ny plate som oser lekenhet og melodier som kommer til å klistre seg, selv i de trangeste øreganger. 

Eller som det ble sagt på konsert i helgen som var av en av programlederne i Stjernepose på P13 : «dette er bedre enn Kiss»

Få band bør kle en sommerdag i Bendiksbukta bedre enn Team Me. 

 

Folkens! Trekk frem, ta vel imot Team Me!

  • Facebook
  • Instagram
  • Spotify
bottom of page