top of page
20220907_094356 (1).jpg

tape trash

Tape trash er noe så uvanlig som in your face og frisk shoegaze. To unge lovende karer som tar alt de er inspirert av og smelter det sammen til sitt eget uttrykk godt forankret i indieland. Debuterte med et brak i 2020 og snart kommer det etterlengtede debutalbumet ut. Du kan bli blant de første som får høre store deler av det på en scene, nå i sommer.

De har sluppet flere singler fra debuten som er ventet i høst. Det er eksperimentell indie, flytende, harmonier, energisk catchy & punkish og definerte temposkifter. 

Man hører mye tradisjonell shoegaze, men er du fan av post britpop a la Bravery, Block Party og lignende? Spilte du ihjel Kent i sin tid, tenk deg om Kent fikk debuten sin i 2023 - ett mer moderne Kent, det ville ikke vært ulikt Tape trash. Men Tape trash er først og fremst veldig variert, fra flytende emo og ambientpartier, til rett i trynet, bånn pinne punkrock. 

Tørr enkelt påstå at alle vil like en eller flere, kanskje alt Tape trash kommer med. Det vil bli mange løse ledd og vuggende rytmiske bevegelser foran scene og hele bukta. Måkeskrik elsker å presentere nye, de vi har tro på skal bli ditt neste favorittband.

Vi tror Tape trash kan bli manges nye favoritter, det er bare å glede seg.

Folkens!! Ta varmt og kjærlig imot Tape trash!!

  • Facebook
  • Instagram
  • Spotify
bottom of page