top of page
kyst.jpg

RISE ABOVE

Måkeskrik vil alltid strebe etter å ha bra lokale artister på scenen, så også i år og få fortjener det mer enn Rise Above. Egentlig så er det vi som ikke fortjener Rise Above, da de burde spilt her hvert år siden 2016. Rise Above er helt klart en fortsatt for mange ukjent skatt, som var på vei opp mot stjernene før de ble satt på hold i 2020 som får så mange andre. Så kom «Times of Clarity» ut i August 2022 og vi kan trygt si de er oppe og nikker i stjernene igjen. Vi er så heldige at de fortsatt vil spille hos oss, og endelig kan slippe Rise Above.

Hardcoresjangeren er stor, den kan for mange virke intetsigende og monoton, om en ikke setter seg inn i den. Rise Above klarer det som så mange ikke klarer, spesielt på debuten «Times of clarity». De klarer å holde det variert, bra og engasjerer. På en slik måte at selv den garvede indierocker, så vel som det hardeste metalhodet vil trykke bandet og musikken til sitt bryst. 

Likevel er Rise Above først og fremst et liveband av større kaliber. Vi tror bandet står på trappene for en større internasjonal karriere, og du kan få de med deg før det smeller – på Måkeskrik i sommer.

Det blir som alltid når det gjelder Rise Above, fra øverste hylle, en musikal og visuell fargesprakende og intens affære i takt med sola over Bendiksbukta.

Er du en av de som ennå ikke har hørt Rise Above live, en av de som er usikker på om dette er din greie? De er lokale, de er imponerende bra, de fortjener stinn brakke og vi tror du blir blåst av banen.

Enten som forventet av de som har sett Rise Above før eller som en uventet hårføner, da du ikke vet hva som treffer. Det er ikke verdt å ta sjansen på å misse ut her.

Folkens! Ta hjertelig imot byens høvdinger

– Rise Above!

  • Facebook
  • Instagram
  • Spotify
bottom of page