top of page
Ricochets02_hires_foto_Jørn_Veberg.jpg

RICOCHETS

Legendariske Ricochets som hadde sin første storhetstid i en tiårsperiode på begynnelsen av 2000-tallet, inkludert et par kunstpauser. En tiårig kunstpause fra 2009 til tross, bandet er nå virkelig tilbake. Riktignok med et par utskiftninger, men fortsatt potent så det holder.  

Når band gjør comeback etter mange år på sidelinjen er det fort gjort å gå i kategorien gammel gubberock. Det kan du være trygg på at ikke er tilfellet her. 

Det beviser Ricochets til gangs med gnistrende ny plate “closer to the light” og utsolgte liveopptredener det lukter så svidd av, at selv Greven ville vært stolt.

Fortsatt lekende, groovy Indierock tett opp mot garage og scandirock. Den swinger faktisk enda mer enn de foregående og allerede legendariske utgivelsene. At Chips Kiesbye har sittet i produsentstolen høres godt og det er kvalitetsstempel nok i seg selv. Han har stått bak utgivelser med Hellacopers, Nomads, Graveyard, Millencolin og årets Måkeskrik aktuelle the Dogs, bare for å nevne noen få. Og for de som kjenner Ricochets fra før, dere vet hva de er gode for. Dette kan bli vilt bra!

 

Østfoldingene serverer garantert en del fra «The ghost of our love», som kanskje var den beste plata, da den kom ut i 2003, ga dem Spelemannsnominasjon og de stod i Bendiksbukta under Quartfestivalen. Det er nå 20 år siden og da føltes det veldig naturlig å krone det med et comeback på Måkeskrik, samme sted. 

 

Folkens! Det er bare å komme seg i form til i sommer, for dette vil gå unna. Ta vel imot Ricochets!

  • Facebook
  • Instagram
  • Spotify
bottom of page