Måkeskrik 2021 avlyserGjenåpningen av Norge er i gang og vi ser det normale livet nærme seg. Men dessverre, på grunn av for mye usikkerhet og krav når det kommer til smittevernsrestriksjoner, så har vi måtte gå til det tunge steget å kaste årene og avlyse Måkeskrik 2021.


Det har ikke hjulpet at situasjonen i Kristiansand har vært ekstra krevende siste perioden. Vi ønsker ikke å gjøre noe halvhjertet og slik situasjonen er nå så er det verken økonomisk forsvarlig eller mulig å få gjennomført den gode festivalen vi ønsker å gi dere.


MEN – det blir ikke helt stille i bukta likevel lørdag 10.juli, for vi gir dere en mini-utgave av Måkeskrik! Så det vil fortsatt kunne nytes god musikk og herlig sommerstemning i vakre Bendiksbukta. Så hold fortsatt av dagen til å få med deg Sløtface, The Needs, Drongo og BINGOKONGEN. Det vil være begrenset antall billetter til dette arrangementet. Event og billetter til dette legges ut snart.


Dere som har kjøpt billett kan selvsagt benytte den for neste års festival eller få refusjon via Ticketmaster. Alle som har kjøpt billetter, vil få en e-post med mer informasjon om dette. Sjekk "Søppelpost" om du ikke mottar denne.


Håper å se dere både 10.juli 2021 og 8. og 9.juli 2022

PS: For dere som renner over av behov for livemusikk, kan vi anbefale å sjekke ut Måkeskriktraverne Oslo Ess som kommer med nytt album i bagasjen til Kick på Lørdag. Det er noen få billetter igjen, visstnok.


https://www.facebook.com/events/245606197092910


Neste helg har du, om du er rask muligheten til å få med deg Hunsfest, oppe på Vennesla. Også her er det få billetter igjen.