top of page

MÅKESKRIK 10 ÅR – 8-9 JULI 2022!Da kan vi endelig lansere Måkeskrik sitt 10-års jubileum.

Kryss av i kalenderen, først som sist. 8.-9. juli feirer Måkeskrik sitt 10-års jubileum, og vi ønsker deg og dine med på festen. Vi føler oss ganske sikre på at vi stiller med tidenes program, strålende sol og fantastisk stemning. Stiller du?


I 2012 ble Måkeskrik arrangert for første gang og i spissen stod en jentegjeng som savnet en festival som samlingspunkt i byen de er så glad i. I asken etter Quart var det ett stort tomrom de ville fylle med god musikk og god stemning på vakre Odderøya. Resultatet ble Måkeskrik, som ingen av dem hadde i tankene skal få feire 10-års jubileum nå i sommer.


Det er derfor utrolig stort at en festival tuftet på frivillighet i DIY-ånd, kan krone dette i Bendiksbukta 8.-9.juli.

Det er med stor glede vi kan invitere deg og dine til en festival, som forhåpentligvis vil skape evige minner og opplevelser. Det at mange kommer igjen år etter år, gir oss enormt med inspirasjon til å gjøre dette og vi håper at hver og en av dere vil verdsette det.Så bli med oss og gjør jubileet til en fest. Inviter venner og kjente, familie og alle som kan ha glede av Måkeskrik.

Uten dere, ingen festival!


Så gjør oss den tjeneste, kjøp billett, bli medlem, hjelp oss med å spre, like og invitere.


På forhånd tusen takk og vi gleder oss enormt til å se alle i Bendiksbukta. Følg med fremover, fra og med neste uke, vil vi offentliggjøre en artist i uka. Gled deg!!#maakeskrik #festival www.maakeskrik.noComments


bottom of page