top of page

Linda og Karine – Tonehjul, Pønk og Gørbra.
I punk og rockemiljøer er Lucky Malice utvilsomt som toffeen i Sfinxkonfekten. Den gørbra biten man oppdager når man en unner seg litt ekstra. Som langvarige forkjempere av god pønk fra miljøet rundt Tonehjulet Kräftepest i Halden.


Vi tok en prat med 2/3 av de alltid smilende jentene i bandet, nemlig trommis Karine og vokalist og gitarist Linda.


- Hvordan er ståa med dere i disse befengte Covidtider, ekstremt konsertsugne?


Sånn generelt er alt veldig bra med oss. Karine er poppeklar og vi gleder oss til å hilse på den lille jenta som snart kommer til verden. Vi øver fortsatt litt, og har laga en ny låt.

Vi venter på vinyler som er superforsinka fra Tyskland, så albumet vårt Magnetic som ble sluppet digitalt i november 2020, er fortsatt brennaktuelt.

Ekstremt konsertsugne, men det er vi jo alltid.


- Det beste med sommer og festivaler?


Det beste med sommer og festivaler er anledningen for å miste tid og rom, og bare være i nuet. Ta noen øl i sola med gode venner og høre på høy musikk.


- Beste/verste festivalminne/Måkeskrikminne?


Beste Måkeskrikminne er når Lucky Malice spilte på Måkeskrik i 2013 og vi hadde med Linda sin sønn Edwin på tur. Han var 6 år, og var til og med opp på scena og sang.

Plateselskapet vårt Tonehjulet Kräftpest hadde egen stand på festivalområdet, og flere venneband var med i line upen. Backstage-området var helt fantastisk med deilig mat, eget LM øl og alt man kunne ønske seg. Nydelig stemning og konserten vår gikk også ganske bra, etter hva vi kan huske.


- Hvorfor bør folk komme seg på Måkeskrik i sommer?


Det er fet lineup, festivalområdet er perfekt på mange måter: idyllisk, du kan bade, oversiktlig, hyggelig scenografi og trivelige folk. Nå som alle er superklare for sosialisering og kulturopplevelser, er det et fantastisk valg hvis vi er så heldige å få muligheten til å dra på festival i sommer.

På Måkeskrik får du det du trenger.


- Tre feteste artist/band på en festivalscene i dine øyne og hvilken sang skulle de/den enkelte ha spilt?


L7 – Shove

The Distillers - I am the revenant

Göttemia - slow motion suicide

Comments


bottom of page