top of page

Knut-Oscar Nymo – Rockens raskeste på is
Oscar er trolig den som har spilt flest ganger på Måkeskrik, i alle fall om vi teller med årets konsert med The Needs, og er derfor en man ikke kan komme utenom i sagaen med Måkeintervjuer.

Kjøp billetter til Måkeskrikdagen og få med deg blant annet Oscar og The Needs.


En meget omgjengelig og fin fyr som faktisk har vært i norgestoppen på is. Og vi snakker ikke Hennig-Olsen is eller ishockey som står høyt i kurs i det gamle fylket Østfold, men lengdeløp.

Som nevnt i presentasjonen av The Needs, er vi svært glad for at det ble med gitar og bass Oscar har gjort seg best. Slik at vi igjen kan få se en av rockens prinser utfolde seg på Måkeskrikdagens scene i sommer.


- Hvordan er ståa med deg i disse befengte Covidtider, ekstremt konsertsugen?


Takk som spør! Det går egentlig ganske bra. Jeg har blitt far til to jenter de siste to årene og det holder meg okkupert i hverdagen når det står litt stille på konsertfronten. Ved siden av det spilte vi inn skiver med bandene mine Oslo Ess, OnklP & De fjerne slektningene OG Måkeskrikaktuelle The Needs i fjor, så det har vært noe aktivitet. Jeg gleder meg selvfølgelig ekstremt mye til å spille vanlig konsert igjen, men det kommer når det kommer.


- Det beste med sommer og festivaler?


Det beste med sommer er festivaler!!


- Beste/Verste festival eller Måkeskrikminne?


Jeg har masse gode minner og opplevelser fra alle gangene jeg har vært på Måkeskrik, men jeg husker nok best det første året Måkeskrik ble arrangert. Det var jo relativt tidlig i Oslo Ess sin karriere og vi hadde i tillegg med broren min, Magnus Nymo, på trommer. Det var en helt sjuk lineup det året, som det er hvert år, og jeg husker det var spesielt fett å se Purified In Blood.


- Hvorfor bør folk komme seg på Måkeskrik i sommer?


Som alltid har Måkeskrik den mest interessante lineupen du finner i Norge. Sånn har det vært hvert eneste år. For de som liker bra musikk er Måkeskrik oase midt i en litt døll ørken av sjelløse arrangementer og umusikalske festivaler. Jeg kan ikke helt sette fingeren på hva det er, men for meg føles det som at jeg har vært på rett plass de gangene jeg vært på Måkeskrik.


- Tre feteste artist/band på en festivalscene i dine øyne og hvilken sang skulle de/den enkelte ha spilt?


Jeg ville gjerne sett disse på Måkeskrik feks:

Sick of it all - alle låtene Rancid - alle låtene fra Rancid (1993) til Indestructible (2003) Göttemia - alle låtene

Comentarios


bottom of page