top of page

BANDSLIPP #05 – DAUFØDTDet er igjen Onsdag og igjen slipp. Igjen et band med sørlandske alibi. Men det stopper der. Der mange her sør blir så sinna at «æ nesten sa det te an», så næres Daufødt av å få det ut. Og i det som i form av en energisk utblåsning live og som musikalsk ga dem Spellemannsprisen i rock på første forsøk. Det står det respekt av, og til sommeren kommer fyrverkeriet til Måkeskrik.


Få dine billetter HER


Debuten kom i 2020, het 1000 Island og satte Daufødt på kartet fra første stund. Har du sett dem live, glemmes det ikke. At Daufødt hviler på lauvbærene av en debuten og en Spellemannspris, tviler vi sterkt på. Daufødts engasjement både i musikk og uttrykk er skapt for så mye mer, og er nok bare en begynnelse. De har garantert lyst til å vise oss veien, neste steg på ferden i sommer.

De vil utagere, eksplodere ut budskapet, de vil sette avtrykk og spor. De vil få deg til å slippe alle hemninger, men samtidig så en tanke eller to.


Hvor Daufødt ferd ender opp, vet de nok ikke en gang selv. Det eneste som er sikkert, er at livet blir fattigere om en lar være.


Folkens! Ta i mot Daufødt!


Bio:


Annika Linn Verdal Homme (vokal)

Mads Antonsen (trommer)

Eskild Myrvoll (bass)

Eirik Albrethsen Reithaug (gitar)


Lyd:


1000 Island (2020)


Check-Outs:


Måkeskrik presenterer Daufødt på Youtube


Comments


bottom of page