top of page
OLL_22_MariusEriksen.jpg

OUTER LIMIT LOTUS

Bandet som var på alle eksperters lepper da debuten kom i 2018, og var spådd til å ta over universet med sin alternative rock. Så kom dette hersens viruset og for bandet som mange definerer som dommedagsrock kunne lett ble dømt som mange andre under virusets dommedag. 

Men endelig slapp viruset taket, Outer Limit Lotus var igjen fri til å ta imot livet og igjen lefle om sin mystiske og forlokkende frihetsrock. Derfor er det med helt rått å kunne booke @outerlimitlotus, som i Mars endelig kommer med oppfølgeren til sagnomsuste «Lotus Eaters». Blir det solformørkelse i Bendiksbukta?

Den nye platen er ute i Mars og har fått tittelen «Dazzling darkness». Vi har allerede fått en forsmak i singelen «Soft hand», og de av dere som har et forhold til trioen fra før – dere blir ikke skuffet. 

Outer Limit Lotus tar oss med på en reise når de spiller – et slags kosmisk dommedagsunivers. Et mørkt, men likevel suggerende lydunivers, der man lett blir havner i bandets edderkoppnett og lar seg fange og drømme rundt i deres musikalske univers.

Det er flytende rock, shoegaze om en vil, med mørke harmonier. Så vakre harmonier at man like gjerne kan drømme seg bort i soloppgang på et surfebrett i paradis, som nede i den mørkeste og dypeste avgrunn. 

Bendiksbukta og Måkeskrik er således en perfekt arena, det lyse mot det mørke, det kan bli en konsert for historien, ytterpunkter som krasjer sammen og lager en surrealistisk opplevelse. 

Våger du la være, sjekk gutta ut – du vil ikke angre.

Folkens! Ta i mot Outer Limit Lotus!

  • Spotify
  • Facebook
  • Instagram
bottom of page