2020_Mokri_JennyBM_print17.jpg

MOKRI

Mokri definerer seg selv som «plastic noiserock». Mokri skal vi ikke engang prøve å sette i bås, det vil være en selvmotsigelse. De er så grensesprengende og eksperimentelle, at om 100 personer ble satt til å definere dem, ville man trolig få 100 forskjellige svar. Det er støyindie slik det engang var, men musikken til Mokri lever i sitt eget univers, fra tunge Sabbath rytmer til moderne og vintage elektroniske lydeffekter. 

Det må helt enkelt oppleves, og vi gleder oss til å høre og se hva nettopp du synes om Mokri.

 

Mokri har levd sitt liv som stjerner i undergrunnen siden starten for 10 år siden og sånn sett like gamle som Måkeskrik. Debuten Total Love kom i 2018, i studioet til støyikonet Emil Nicolaisen og med Ådne Meisfjord som produsent. Så kom pandemien og bandet byttet ut turneliv med å bruke tre år på oppfølgeren som kommer 1. April - «Heart Change». Smakebitene fra plata er strålende og det blir spennende å se hva de velger ut for å presentere til Måkeskrik i sommer. 

 

Det blir alt i fra folk som drømmer seg vekk med lukkede øyne til folk som danser seg inn i kvelden i en transelignende tilstand og folk som står måpende og prøver å sluke den massive musikken så godt de kan.

Folk vil bli forført, folk vil bli skremt, folk vil danse, de vil føle råskap og folk vil i sprenge sine egne grenser.

 

Folkens! Trekk frem, ta vel imot Mokri!

 

  • Facebook
  • Instagram
  • Spotify