Kvelertak-2019-Promo.jpg

KVELERTAK

Spiller lørdag 10. juli

Første gang Kvelertak var i Kristiansand talte publikummet 25 stykker, svette og lykkelige i kjelleren på Kråga Pub, oppe på Londsia. Ikke lenge etter ble singelen «Mjød» sluppet og resten er historie. Forundrer meg ikke, at om 30 år, så er det ett par tusen som mimrer om at de var der, lik den gangen Sex Pistols var i Norge. På Pingvin i Oslo var det vel rundt 10000 som mener de var der, mens sannheten var 200.

Kvelertak som har klart det kunststykket å slå igjennom internasjonalt for så å holde seg der, med en helt egen form for punkrockmetal, synge på norsk og attpåtil skifte av frontfigur. 

Fjerdeplata Splid med ny trommis og ny vokalist, har skapt ett fyldigere bilde og enda flere strenger å spille på. Pandemien har gjort at de ikke har fått turnert noe særlig og de ligger nå i fandens hull, klare til å slippe monsteret med fyrverkeriet og Norges ekstremt mest karismatiske Ivar Nikolaisen i front, løs på Måkeskrik. Mange var der kanskje da de var på besøk hos oss sist i 2013? Det blir høyt, det blir suggerende massivt, det blir så utrolig godt!

  • Facebook
  • Instagram
  • Spotify