top of page
Kristi_Brud_kred_Sheep Chase Records.jpeg

KRISTI BRUD

Fire av de originale medlemmene fra sagnomsuste Hjerteslag har fått med seg Perlen fra Egge og stiger opp av asken som en storslått fugl føniks av superfengende gitarrock. Bandet slapp nettopp debutsingelen ”Spiller Ingen Rolle” til storslått mottakelse og umiddelbar booking til Bergenfest.

 

Et drivende mesterverk med fengende pop-melodier og allsang-tendenser, kledd i et slør av bittert mørke. En nådeløs og ærlig tekst som hinter om et oppgjør eller et punktum – og veien bort fra det.

Det er skyhøye forventninger til bandet, og de innfrir langt over det vi kunne håpet på. Det slippes ytterligere en singel før nyttår, og 2023 blir definitivt Kristi Brud sitt år. Foruten Hjerteslag så er dette en samling med briljante hoder som også er knyttet til en herlig bredde med prosjekter som Vestindien, Egge, Professor Pez og Soft Ride.

Kristi Brud debuterte live tidligere denne måneden på et utsolgt Landmark i Bergen, og deretter en utsolgt konsert på Victoria i samme by bare en uke etterpå. Dette er norsk pop/rock-historie in the making.

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page