top of page
Korrupt 2.jpg

Korrupt

Gjør deg klar for nok en lokal bombe, ett band som pisker mot alt de forakter og likegyldighet. Korrupt slapp nettopp andreplaten «secret sorrows» til stående ovasjoner i pressen og ikke minst oss i Måkeskrik. Den er så langt fra likegyldig som en kan komme og man blir enten truffet som en knyttneve av musikken eller det sterke budskapet.

Så det er vel ingen overraskelse, men desto mer gledelig å slippe et band som neste sommer spiller på de store festivalene, sann våre ord. Det er en ære å slippe @Korruptband til på Måkeskrik til sommeren.

Korrupt fortsetter i samme spor som den like glimrende debuten «preachers and creatures», men er nå post pandemi blitt hakket mer skandinaviske. Der soundet var catchy «amerikansk» hardcore på debuten, er lydbildet blitt noe mer regionalt. 

Er du en av dem som liker band som Kvelertak, Turbonegro eller gutta som er på årets line-up i The Good the bad and the Zugly? Det er bare å kjøpe platene, for dette er rett i din gate og egentlig så bra at de fortjener langt større scener enn det vi har på Måkeskrik. 

Vi har til gode å lese anmeldelser som ikke er forrykende bra, og det må man bare si seg enig i.

Vi håper og tror at mange vil finne sitt nye favorittband, om man ikke allerede har funnet det. En lokal ende av regnbuen, som står klare for å erobre, spre sin musikk og budskap – skatten med hele verden.

Nå på Lørdag har bandet Releaseparty på Vaktbua for «secret sorrows», selvfølgelig for lengst utsolgt. Fikk du ikke ordnet billett, så er neste mulighet Bendiksbukta i sommer. 

Folkens! Stålsett dere, forbered dere på å bli overkjørt. Ta vel imot Korrupt!

  • Facebook
  • Instagram
  • Spotify
bottom of page