top of page
Fangst - Foto William Sander 2.JPG

FANGST

Vi her sør er godt vandt med makrell i stim, når krabbene tyder opp i lyset i mørket eller når stortorsken setter seg. Det er fangst vi alle minnes med glede. Nå har Måkeskrik oppskriften på en musikalsk fangst som vi tror vil lage nye gode musikalske minner.

Først blander man fire forskjellige musikkfavoritt-ingredienser i en bolle og trøkker Kenwoodmaskinen på maks. For så å legge resultatet på en vinyl, steke den noen minutter i ovnen og slenge den på spilleren. Svir du volumknappen til 11, da får du brennheite @fangstband som spiller opp i Bendiksbukta til sommeren.

Kjøp billetter her - https://www.maakeskrik.no/

Fangst slapp nylig sin debut etter en del singler med tittelen «Føniksinstituttet». De synger på morsmålet, det er catchy rock og man kan godt høre de fire favorittingrediensene i musikken. En debut som ikke levner noen tvil om at de mener alvor, det er søtt og det er livsfarlig på en gang.

Fire personligheter – fra fire hjørner av landet - fire sjangere som alle vil spille rock! Medlemmer fra Death by Unga Bunga, Hjerteslag og Lars fra Honningbarna. Vi måtte jo la Lars komme hjem på sommerferie, og da måtte Fangst på programmet. Den miksen av folk og musikk som Fangst er dessuten en typisk oppskrift hva en Sørlandssommer på Måkeskrik er. Du vet det blir rett og slett deilig. Lytt og du vil forstå, kom og du vil kjenne det, nyt og du vil glise så mye at dine solrøde kinn vil ømt frembringe eufori.

Folkens! Det er bare å hale i land kveldens storfangst. Ta vel imot Fangst!

  • Facebook
  • Instagram
  • Spotify
bottom of page