THE GOOD THE BAD AND THE ZUGLY

I 2012 fikk The Good The Bad And The Zugly hele Bendiksbukta til å gå av hengslene. Tre album, to Spellemannsnominasjoner og en Spellemann senere vender det kritikerroste punkrockebandet endelig tilbake. Denne gangen med Kvelertak-vokalist Ivar Nikolaisen i spissen.

 

- Vi er veldig glade for å kunne fortelle at GBZ kommer tilbake til Måkeskrik. De er et av de første bandene som spilte på festivalen vår, og vi vet de er et sikkert stemningskort. Man kan ikke gjøre annet enn å glede seg til et heidundranes show!

 

The Good The Band And The Zugly vant prisen for årets rockealbum når Spellemannprisen for musikkåret 2018 ble delt ut på lørdag. Prisen fikk de for sitt tredje studioalbum «Misantropical House», som har høstet svært gode kritikker, og er en solid oppfølger til deres forrige Spellemannsnominerte album «Hadeland Hardcore» som kom i 2015.

 

Gruppen fikk også gleden av å avslutte årets Spellemann-utdeling med den selvironiske låten «NAV or Never», som de beskriver som en hyllest til alle som er dømt til å drive dank. 

The Good The Bad And The Zugly har opplevd stor oppmerksomhet siden debuten i 2011 og har blitt kjent for sine intense og eksplosive liveshow. Bandet serverer god gammeldags punkrock og er frontet av en av Norges mest karismatiske vokalister; Ivar Nikolaisen (Kvelertak, Silver, Happy Dagger).

  

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Spotify Icon
  • White YouTube Icon