top of page
SynneSBBoenes_Emilie-005.jpg

BO MILLI

Årets store snakkis blant kulturjournalister kan allerede være kåret. Hun heter rett og slett Emilie, men er nok mer kjent som Bo Milli. En meget spennende booking, vi gleder oss enormt til å se Bo Milli og ikke minst se responsen fra vårt kjære publikum.

Du har kanskje allerede som en haug med musikkmedier, festivaler og nye fans, allerede trykket Bo Milli til ditt bryst? Du har kanskje hørt en eller flere av singlene hennes? “How It is”, “At the wheel” eller den nyeste “FOMO”? De har høstet så mange superlativer, nye fans og garanterer at det blir flere i klubben etter sommerens konsert.

Anbefaler varmt å sjekke disse ut, tror du vil digge det, kom forberedt på konserten i sommer og kast deg med i festen. Det kan fort komme til å koke av helt andre årsaker enn bare steikende sørlandssol. Det blir finstemt indie med gitaren og Bo sin stemme sentralt. 

Bo Milli sin artistkarriere har i grunnen mange likheter med den internasjonale kometen Girl in red som vi hadde på Måkeskrik i 2019 og la verden for sine føtter like etter. Begge Indierockere med gitaren sin, som synger om det som opptar en i hverdagen og begge ble spådd en lysende karriere. 

Det gikk troll i ord for Girl in red, kanskje Bo Milli blir den neste?

Folkens! Ikke la muligheten gå fra dere, ta hjertelig imot Bo Milli!

  • Facebook
  • Instagram
  • Spotify
bottom of page