top of page
369732328_820637219517182_6416561966464309458_n.jpg

Bokassa

Det er vel få eller ingen norske band som kan skilte med en så vill CV som det Bokassa kan, uten at det ser ut til å prege dem nevneverdig. De ser ut til å leve rockelivet som før og gjøre det de synes er gøyest. Med sin hybride rock av både punk, hardcore og stoner har de lagt dem meste flatt og bygd seg opp en fanskare og rykte ute i den store verden, som nesten er uvirkelig. Vi er ydmykt stolte av å kunne presentere Bokassa til Måkeskrik i sommer.

Med ny plate ute, den fjerde i rekken, nylig spillejobb i Lillesand av alle steder, i det ene øyeblikket og noen av de største festivalene eller turne med noen av verdens største band i det neste øyeblikket, så gir det klare referanser til et band som elsker å spille uansett. 

For Bokassa har turnert med de største som Metallica, Judas Priest, Ghost, Mastodon, Baroness, Therapy? med flere. De har spilt på de aller største festivalene, nominert og vunnet lassevis med priser og vi kunne fortsatt. 

Nå er de klare for å innta Bendiksbukta, det vil lukte svidd i gresset og PA’en vil dirre lenge etter de går av scenen. Det samme vil publikum, trolig i ekstase, for disse gutta elsker det de gjør og leverer kruttsterkt uansett hvilken scene de står på. 

Nyeste plata “All out of dreams” har høstet så mange sterke anmeldelser og på Måkeskrik vil de garantert høste flere og ikke minst nye og gamle fans. 

Folkens! Her blir det folksomt i pit’n, ta øredøvende i mot Bokassa!

  • Facebook
  • Instagram
  • Spotify
bottom of page