top of page
BloodCommand - foto Øystein Grutle Haara.jpg

Blood Command

Et band som aldri stopper å imponere og som er vinden som aldri før. Et band som alltid har hatt punkrock attituden i bunn og sterke elementer av Hardcore så vel som Pop, men som alltid har fornyet seg og spiller nå på så mange strenger at å plassere dem er rene selvmordet. Det vi vet er at de er bedre enn noensinne, noe som ikke sier så lite for de har alltid vært forbaska bra. 

Det er med største glede og høyeste screamorop vi kan offentliggjøre at Blood Command kommer tilbake til Bendiksbukta.

Bergenserne har siden sist fornyet med australsk blod i front, for å toppe fyrverkeriet de er live. Vet ikke om det er kenguruer inne i bildet, men betryggende når de stiller med trestripete joggesko for å holde bånn gass på scenen eller surfende blant publikum for den saks skyld. 

Siste plata som kom ut rundt fjorårets Måkeskrik «Armageddonism» er sentral i livesettet og for de som ikke har hørt den ennå, det er bare å brette opp armene. For den plata er ikke til å høre på liggende i sofaen, du må opp å gjøre en jobb. Blood Command er ikke skapt for å sitte stille til, noe vi garantert vil merke i sommer. 

Blood Command er vel et av de bandene vi har fått flest ønsker på, at skal komme tilbake. Nå kommer dem, villere og bedre enn noen gang.

Folkens! Helt, fra landet i vest, ta imot Blood Command!

  • Facebook
  • Instagram
  • Spotify
bottom of page