THE DOGS OG SIBIIR TIL MÅKESKRIK 2018!

January 26, 2018 Marlene

Det nye året er godt i gang, og det gleder oss at vi nå kan slippe to nye navn til årets festival. Med The Dogs og Sibiir blir det rock, det blir hardt og det blir knallhett på scenen i Bendiksbukta til sommeren. 

– Sibiir har vi holdt øye med et par år nå og i år fikk vi det endelig kloa i dette knallfete bandet som høster lovord i øst og vest, forteller festivalsjef Cathrine Sørensen. The Dogs har bygget seg opp en trofast fanskare i Kristiansand og har hatt flere knallkonserter her i byen, så vi gleder oss til å ha dem på besøk, avslutter hun.

The Dogs – avslutter Måkeskrik med et brak!

The Dogs, med Kristoffer Schau i spissen, har i en årrekke markert seg som et av de mest hardtarbeiden de bandene i Norge. Med årlige albumslipp til knallkritikker, utsolgte konserter landet rundt og konstant turnering har de sakte men sikkert jobbet seg opp til å bli et navn i tetsjiktet av norsk rock. Tradisjonen tro har  de også i 2018 sluppet  et album på den første mandagen i året. «The Grief Manual» ble innspilt i Nabolaget gjennom to hektiske uker i september og er The Dogs ́ sjette studio album.

Sibiir – Brutalt. Rått. Og hardt. 

Selv som ferskt band innen hardcore-sjangeren har de allerede begeistret anmeldere og publikum med et kritikerrost debutalbum og hardslående liveshow. Bandet består av folk med bakgrunn fra Sigh & Explode, Jack Dalton og Call:Vega, og gis ut på den anerkjente plateselskapet Fysisk Format. Til våren finsliper de live showene sine, og blir med Kvelertak for andre gang på Europa-turné. Ved å slippe Sibiir løs på scenen i Bendiksbukta håper vi på en ordentlig konsert-eksplosjon. Vi er så klare!

Foreløpig line-up:

Daniel Kvammen 13. juli

The Dogs 14. juli

Whales & This Lake (tba)

Sibiir (tba)