Måkeskrik drar på tur til østlandet og inntar Pokalen.

November 9, 2018 Marlene

Noen ganger må måga ut å lufte seg og denne gangen tar vi turen til hovedstaden og inviterer til  festaften. Fredag 18.januar inntar vi Pokalen på Vulkan i Oslo og har snekret sammen en kveld med band og DJ i Måkeskrik’s ånd. Vi tar med Måkeskrik-veteranenen I am K og De Marvells samt våre venner i Laurits Mosseby Orkester. Kom og varm deg i vinterkulda med oss og få en smakebit av Måkeskrik – sørlending eller ei! Billetter finner du HER

Laurits Mosseby Orkester

Laurits Mosseby Orkester

Haldenbaserte Ole Laurits Mosseby kastet seg hodestups inn i indierockens verden på sitt første soloalbum, etter mange år som vokalist og bassist i punkbandet Göttemia og fuzzpop-bandet Garden. Orkesteret byr på musikk som beskrives som en blanding av trist indie rock og skranglete pop med rockelementer. Debutplata «Our Greed» kom ut våren 2018, til gode anmeldelser. Albumet er følelsesladet og spekket med philicorda orgel, trøkkende trommer, elgitarer, samt klimprende kassegitarer og en overstyrt Bass-Vi. Musikken kan gi assosiasjoner til Elliot Smith, med en vokal som låter som My Midnight Creeps, eller tidvis som om Fred Cole fra Dead Moon sang i baryton-leie.

I am K

I am K er hard, kontant rock, melodisk pop og røff elektronika i en skamløs blanding. Det kritikerroste bandet er kjent for sitt energiske samspill live, og rike, virtuose lydbilder fritt for sjangerbegrensninger. I am K er blitt spådd en lysende fremtid både av internasjonale og norske medier. Ifølge NRK P3 er I am K et av Norges mest lovende band og prestisjetunge Clash Magazine mener de kommer til å ha en “Europe wide hit record” i løpet av de neste årene. Debutplata «Humans» ble sluppet i april 2018 til strålende kritikker, etterfulgt av en sommer hvor de spilte festivaler i store deler av landet.

De Marvells 

Med dype røtter i psykedelisk bluesrock og en eksepsjonell energisk og rå vokalist leverer bandet konserter som er vanskelig å ikke la seg rive med av. De ga ut sin debut EP i 2017 og det jobbes i skrivende stund med første fullengder. De har fra oppstarten i 2016 hatt spillejobber store deler av landet, vært på turné med Thulsa Doom og gjort supportgigs for band som The Dogs og Oslo Ess.