GENERELT

Arrangør av festivalen Måkeskrik er den idealistiske Foreningen Måkeskrik. I foreningen sitter en gjeng med et stort hjerte for musikk og Sørlandet. Planleggingen av festivalen begynte så smått i 2010 og Måkeskrik ble arrangert for første gang 27. og 28. juli 2012.

Festivalen finner sted i Bendiksbukta, på Odderøya i Kristiansand sentrum. Dette er en fantastisk naturperle, med et naturlig amfi ned mot sjøen. Festivalen blir arrangert på ren dugnad og vi har årlig med oss 100 frivillige for å skape en unik festivalopplevelse og bidra til et godt kulturtilbud i Kristiansand

BILLETTER, INNGANG & ALDERSGRENSE

For å få inngang til Sørlandets flotteste festival må du kjøpe festival- eller dagspass via Ticketmaster, eller i inngangen under festivalen.

Åpningstider er kl 16-01 fredagen og kl 14-01 lørdagen.

 

Barn under 13 år kommer inn gratis i følge med en voksen med billett.

 

Festivalpass 900 kr (pluss. avgift)

Dagspass 600 kr (pluss. avgift)

Kjøper du billett ved inngangen under festivalen, så koster det 50 kr ekstra. Men andre ord så lønner det seg å forhåndskjøpe.

 

Det er ingen aldersgrense på festivalen, men for å kjøpe og nyte alkohol må du være 18 år eller eldre.

Husk legitimasjon, da det vil være krav om fremvisning av gyldig legitimasjon for å få skjenkebånd.

Festivalen aksepterer følgende: Postens ID-kort, bankkort, pass, førerkort og europeisk ID-kort. Måkeskrik står fritt til å nekte personer adgang eller bortvise personer ved mistanke om bruk av falsk legitimasjon.

SKJENKING & NARKOTIKA

Det er absolutt nulltoleranse for noe som helst bruk av narkotika på Måkeskrik. Vakthold vil være tilstede og sørge for publikums sikkerhet og velferd. Bruk av ulovlige stoffer fører til utestengelse fra området.

Festivalen forbeholder seg også retten til å bortvise personer som er overstadig beruset i henhold til skjenkeloven

HANDICAP

Vi godtar ledsagerbevis og det gir da gratis adgang til ledsager.

Området har fasiliteter tilrettelagt for rullestolbrukere.

FILM & FOTO

Profesjonelle fotoapparat, filmkamera og andre opptakere tillates ikke. For å få tillatelse til foto til profesjonell bruk ber vi deg ta kontakt med oss i forkant.

OVERNATTING & PARKERING

Hotel Norge tilbyr god hoteldeal til Måkeskrik publikummet. Hotellet ligger perfekt til i Kristiansand sentrum og med kun 10 minutters gange til festivalområdet! Prisene er inkludert deilig hotelfrokost.

Enkeltrom pr natt: 900kr

Dobbeltrom pr natt: 1100kr

Trippelrom pr natt: 1300kr

 

Booking gjøres direkte til firmapost@hotel-norge.no eller pr telefon 38 17 40 00.

Kode: MAAKESKRIK 2018

 

Måkeskrik tilbyr ikke egen festivalcamp eller parkering.

DYR

Dyr er dessverre ikke tillatt på festivalområdet. Dette er både av hensyn til våre frivillige, andre gjester og ikke minst til dyrene selv.

AKKREDITERING

Akkreditering for Måkeskrik 2019 åpner 01/05/19

Når søknaden er sendt inn vil den bli behandlet så fort som mulig. Frem til søknaden er behandlet er du ikke akkreditert. Det kan ta litt tid før dere får svar fra oss. Kryss av dersom du ønsker fotoakkreditering. Hvis ikke sendes skjema inn som standard presseakkreditering. For spørsmål ta kontakt med cathrine@maakeskrik.no

GRASROTANDELEN

Foreningen Måkeskrik er registrert i Frivillighetsregisteret og er en godkjent grasrotmottaker. Det betyr at hvis du tipper du Lotto eller annet via Norsk Tipping, så kan du støtte opp om vårt arbeid ved å velge Foreningen Måkeskrik som din grasrotmottaker.

Siden Norsk Tipping ble etablert har hele overskuddet gått til samfunnsnyttige formål. Grasrotandelen gir deg som spiller mulighet til å være med å bestemme hva noe av overskuddet skal gå til. Du kan nå velge hvilket lag eller forening som får fem prosent av din spillerinnsats. Det vil si at dersom du spiller Lotto for hundre kroner, går fem kroner til din grasrotmottaker. Og best av alt; din innsats, premie eller vinnersjanse vil ikke reduseres!

Du kan bytte din grasrotmottaker når du måtte ønske det, og så ofte du vil.

For å delta i Grasrotandelen trenger du et Spillerkort fra Norsk Tipping

KONTAKT

Arrangør: Foreningen Måkeskrik

Org.nr 997 377 516

 

c/o Cathrine Sørensen

Solveien 34

1177 Oslo

Festivalsjef: Cathrine Sørensen – cathrine@maakeskrik.no

Presseansvarlig: Hilde Drange – hilde@maakeskrik.no

Frivilligansvarlig: Phally Long Prum – frivillig@maakeskrik.no

Bookinghenvendelser: booking@maakeskrik.no