Bli Frivillig på Måkeskrik 

Festivalen blir arrangert på ren dugnad og vi er årlig i overkant av 100 personer som er med for å skape en unik festivalopplevelse og sørge for et godt kulturtilbud i Kristiansand. De frivillige er selve hjertet av festivalen og alle som vil er velkommen til å bli med.

Foto: Kaisa Løchen

Hva forventer vi av deg? Hva kan du forvente av oss?

Som frivillig kommer du til å jobbe minst en dag, alt etter hvilken oppgave du skal være med å gjennomføre.

Du trenger ikke festivalerfaring fra før, men at du har ett smittende godt humør enten sola skinner eller det regner horisontalt, setter vi stor pris på.

I løpet av arbeidsdagen får du gratis mat og drikke (alkoholfritt) for å holde energien og humøret oppe.

Vi forventer at du møter opp til avtalt tid og bidrar så godt du kan til arbeidsøkten er over. Som belønning garanterer vi deg et minne for livet, fantastisk musikk, evig takknemlighet og litt til.

I tillegg får du også festivalbillett, t-skjorte og nye venner!

NB: Festivalen dekker ikke reise og opphold.

Vi trenger deg til:

BAR 

Vi trenger folk som liker å være sosiale, er serviceinnstilt men streng der det trengs og som gjerne vil servere edle dråper til tørste festival deltakere.

SCENE RIGG 

Vil du være med flinke teknikere å bygge scene i Bendiksbukta? Du jobber 1 dag med å rigge opp og 1 dag med å ned scenen. Du jobber ikke like mange timer som på områderigg, men arbeidstiden vil være fredag morgen og natt til søndag. Da nedrigg er umiddelbar etter siste band går av scenen på lørdag, så betyr det at du ikke kan drikke alkohol den dagen. Vi søker folk som liker fysisk arbeid og gjerne vil få et lite innblikk i teknikken bak showet.

OMRÅDE

Vi søker deg som vil jobbe før og/eller etter festivalen. Du jobber 2 dager med å rigge opp/ned området. Dette kan være alt fra å laste på og av biler, sette opp skilter, lempe paller osv. Er du snekker? Har du truckførerbevis? Eller annen kompetanse som kan være nyttig? Skriv dette i påmeldingsskjemaet så blir vi ekstra glade.

TRIVSEL & MILJØ

På Måkeskrik er det god sørlandsk stemning, og den vil vi du skal være med å skape. Du sørger for god trivsel både blant festivaldeltakere og frivillige, samt at området er rent og pent.

BILLETT

Du er det første festivaldeltakerne møter. Her søker vi blide og service innstilte frivillige. Du jobber med salg av billetter, innslipp og  akkreditering.

PROMOTERING

Du vil jobbe i forkant av festivalen og hjelpe oss med å spre plakater, flyers, programmer og stå på stand. Kommenter gjerne om du ønsker plakat/flyer distribusjon eller stå på stand for å promotere festivalen. Gjelder Vest-Agder, Aust-Agder, Oslo og Rogaland.

DIVERSE / POTET

Du er fleksibel og liker å kunne bidra der det trengs. Du kan bli satt til å gjøre hva som helst og gjør det med et smil. Her er det viktig å være tilgjengelig hele tiden, det kan være noe dødtid som du kan bruke på å nyte festival i bukta eller det kan hende du må være på pletten hele dagen. Kommenter gjerne om du har sertifikat, erfaring fra arrangement, produksjon eller annen kompetanse som vi bør vite om.

Alle kan ønske seg jobber, og de fleste får oppfylt ønsket sitt.

Men – vi kan dessverre ikke garantere førstevalg til alle.

Meld deg som frivillig til Måkeskrik 2017 HER

Når du melder deg som frivillig, godkjenner du også avtalen om frivillig arbeid ved kulturarrangement.

Avtale om frivillig arbeid ved kulturarrangement kan du lese HER