FESTIVALPROGRAMMET FOR MÅKESKRIK 2018 ER KOMPLETT

May 3, 2018 Marlene

Thea And The Wild, Are You Having Fun Yet og I am K utgjør det siste artistslippet fra Måkeskrik 2018. Festivalen, som nesten utelukkende booker norske artister, kan i år vise til ekstra sterkt fokus på artister fra Sørlandet. 

 Thea & The Wild

– Gjennom de årene vi har eksistert er erfaringen vår at norske artister fenger publikum vel så bra som utenlandske, ofte bedre. Det finnes nå så mange knallbra live artister i Norge, og vi er stolte av det helnorske programmet vi har sydd sammen i år, forteller festivalsjef Cathrine Sørensen. 

 Are You Having Fun Yet

Musikkfestivalen, som holder til i Bendiksbukta på Odderøya i Kristiansand, har fra før sluppet artister som Daniel Kvammen, sørlendingen Erlend Ropstad, The Dogs og Skambankt. I sitt syvende år fortsetter Måkeskrik sin kompromissløse booking som er en bevisst blanding av fengende pop og knallhard rock. 

Det at det i år er flere Sørlandsartister enn før tar Sørensen som et godt tegn på at musikklivet i Kristiansand og omegn stadig leverer flere artister som også markerer seg nasjonalt. 

– Vi får stadig flere henvendelser fra artister fra Sørlandet. Vi merker også at kvaliteten de siste årene har blitt veldig høy. Det synes vi er ekstra gøy og spennende, og synes det er en selvfølge å gi plass til lokale artister på scenen vår i tråd med hvilken festival vi ønsker å være, fortsetter festivalsjefen. 

 I am K

Thea and The Wild opplevde stor suksess med sitt debutalbum og ble også Spellemannsnominert for det. Hun har fått skamros i bransjebladet Rolling Stones og er kjent for sitt forrykende liveshow. Sammen med indiebandet Are You Having Fun og mer meldiøs rockbaserte I am K er bookingen til Måkeskrik 2018 komplett!