DOBBELTSLIPP FRA MÅKESKRIK MED BLOOD COMMAND & THE MODERN TIMES

May 9, 2017 Marlene

Foto: Øystein Haara

 

Blood Command er tilbake etter 5 år og det blir et fyrverkeri av en konsert når de spiller på Måkeskrik fredag 7.juli i Bendiksbukta. Det hardtslående Bergensbandet kom med sitt tredje album «Cult Drugs» til knallkritikker nå i april, og har aldri hørt så bra ut som nå.

 

Siden sist har de fått ny vokalist Karina Ljone . Hun har tatt utfordringen med å fylle plassen til forrige vokalist og klarer det med glans. Bandet spiller deathpop som de selv kaller det og kan det å lage radiovennlige, dansbare og enormt fengende låter i sjangerne hardcore-punk-pop.

 

Bandet har spilt på de fleste store festivaler i Norge, samt flere i utlandet – hvor de for konserten på The Great Escape i Brighton vant «Best Concert of the Year» i Artocker Magazine. Det må også nevnes at de har også vært support i Europa for bl.a Biffy Clyro. Deres forrige utgivelse «Funeral Beach» (2012) mottok også strålende anmeldelser og de var i 2010 med i Urørtfinalen og ble Spellemannsnominert for debutplata «Ghostlocks».

 

Musiknyheter.no – 10/10 Blood Command er etter fem år tilbake og enten du er klar over det eller ikke så kommer dette albumet til å fylle et tomrom i livet ditt.

 

Før de er å se i Bendiksbukta, så er de også et av de norske banda som er å se på årets Roskilde festival.

The Modern Times fra Tromsø leverer energisk og fengende indierock og leverer konserter med en enorm spilleglede. Med tydelig inspirasjon fra band som Strokes og Pixies har bandet likevel klart å skape en unik sound med Magnus Volds særegne vokal i front. Bandets låtsnekkeri av underfundige tekster,og originale låtarrangement er med å gjøre dette til et veldig interessant band som vi tror vi kommer til å høre mye fra fremover.

 

Bandet har nylig signert platekontrakt med Drabant Music og er nå «labelmates» med store norske band som bl.a. deLillos, Raga Rockers og Tommy Tokyo. I januar i år slapp de sitt nye album ”This is The Modern Times”.

 

Bandet har tidligere i år vært å se på bransjefestivalene by:Larm og Trondheim Calling, vært på Norgesturné og skal i sommer spille på flere av landets festivaler. The Modern Times er kjent for sine forrykende liveshow og gleder seg til å spille for nye publikummere under Måkeskrik nå i sommer.

 

★★★★ «Rocken er full av energi, med tøffe riff og catchy melodilinjer tydelig inspirert av Pixies og The Strokes»
– GAFFA